БОЕЦ поставихме въпроси пред ТЕЛУС, те избягаха – не без помощ от ГЕРБ!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Тази вечер БОЕЦ влязохме на заседанието на парламентарната Комисия по електронно управление и информационни технологии, за да поставим въпросите на гражданите пред TELUS и да попитаме защо цензурират и блокират демократично настроените граждани, но позволяват на руската пропаганда да се шири необезпокоявано във Facebook.

Още на входа БОЕЦ имахме проблеми – оказа се, че към Георги Георгиев от БОЕЦ има персонална забрана за влизане в сградата. Същото нещо се случи преди няколко дни, когато представители на БОЕЦ не бяхме допуснати до сградата на Парламента. Гражданите отново имахме проблеми с достъпа и днес. При последното ни посещение в Парламента разбрахме, че лично главният Мултак Вежди Рашидов е разпоредил това. Преди това пък БОЕЦ бяхме в Парламента и се срещнахме с Рашидов, за да му поискаме оставката.

Бяхме допуснати до заседанието, след като депутати от „Демократична България“ упражниха натиск да бъдем допуснати под тяхна отговорност. Така Ивайло Мирчев се превърна „в персонален гид“.

Рашидов ще бъде съден до дупка от БОЕЦ за тази гавра с гражданите – никой не може да си позволява да забранява достъп на гражданите до Парламента!

TELUS бързо избягаха от въпросите на гражданите, не без любезната подкрепа на ГЕРБ, които правеха всичко възможно самото заседание на пропадне. В крайна сметка тъкмо това се случи – заседанието бе прекратено, а TELUS не отговориха на въпросите на гражданите.

Показахме обаче как се прави модерацията на Facebook  – просто се бяга от демократично настроените граждани, от въпросите им.

Битката продължава.

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки