БОЕЦ влязохме във ВСС и обявихме кампания „Капачки за ВСС“!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

БОЕЦ днес влязохме в сградата на Висшия съдебен съвет (ВСС)!

Причината – да разберем защо ВСС са си раздали милиони за бонуси и заплати. За какви постижения и заслуги – за спасяването на Гешев ли?

Капачки за ВСС

Традиционно в началото на всяка година БОЕЦ изискваме по ЗДОИ информация за получените бонуси и други финансови данни от различни държавни институции. И тази година изпратихме заявления до 14 министерства, агенции и държавни дружества. Отговорите вече пристигат.

От отговора на ВСС става ясно, че в него са раздадени 1,2 лева бонуси за 2022 година. От тях почти половин милион лева бонуси са си раздали само членовете за ВСС. Както можете да се досетите, тези бонуси идват от парите на гражданите! Затова гражданите имаме право да знаем за какви заслуги институциите си раздават тези пари.

От 2022 година запомнихме ВСС с „Голямото спасяване на редник Гешев“. През изминалата година ВСС тотално отхвърли предложението на министъра на правосъдието Надежда Йорданова за отстраняване на Иван Гешев от поста на главен прокурор, но не само това – чугуненото мнозинство във ВСС упорито отказваше да разгледа по същество действията на Гешев по сигнала на БОЕЦ по разследване на Bird.bg по „ЖосиГешевГейт“.

По време на заседанията за отстраняването на Гешев БОЕЦ и гражданите проведохме множество протести пред сградата на ВСС. По време на нашите протести, в залата мнозинството във ВСС късаше ризите си да защитава Гешев. Поръчката за това без съмнение дойде от господарите на самия Гешев – Пеевски, Борисов, Доган.

#ВССеПОЗОР

И този позор си раздал по 20 хиляди лева бонуси на калпак. С изключение буквално на единици магистрати в този съвет, всички показаха своята мутренска същност.

БОЕЦ днес отидохме във ВСС с търсене на представляващия ЕСС Боян Магдалинчев, когато да питаме както за бонусите, така и за много други неща. Търсехме и Тихомир Димитров, главен секретар на ВСС, който е подписал документа с информация за бонусите, за да питаме не ги ли е срам ВСС да се награждават така. В деловодството на ВСС заявихме и среща с него, като очакваме отговор.

БОЕЦ обаче постигнахме целта си – показахме как тези хора са си раздали 450 931 лева допълнителни възнаграждения за това, че са спасили Гешев.

Публикуваме и документа с отговора по ЗДОИ на ВСС:

ОТГОВОР ВСС БОНУСИ 2022

Рекордни бонуси и заплати и във ВСС! Спасяването на „редник Гешев“ е добре възнаградено! (документи)

Официално внесохме във ВСС и предложение за нова инициатива на БОЕЦ: “КАПАЧКИ ЗА ВСС“.

Да върнат милионите бонуси, а ние поемаме ангажимента да поставим контейнер на капачки пред ВСС, където гражданите да даряват според оценката си за работата на магистратите, спасили Гешев. Парите за бонусите пък да бъдат върнати в бюджета и да отидат за лечение на болни деца.

Внесохме предложението в деловодството на ВСС, като поискахме и входящ номер. Сега ще следим за отговор по него!

Мафията се завръща по-могъща от преди. Румен Радев, които е основният проводник на руските интереси, се прегърна с Борисов, с Гешев, с Доган и с Пеевски.

Гражданите останахме почти сами на гражданския фронт в отстраняването на мафията от властта. Докато Радев ни е обяснявал как България е малка държава да помага за Украйна, във ВСС са си раздавали бонуси от нашите пари. И не само там – 35 милиона лева са бонусите в НАП, което е два пъти повече от стойността на военната помощ, която сме изпратили в Украйна. Мафията награждава ВСС и те се самонаграждават.

Битката продължава!

Битката продължава.

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA