Костадинов – „Копейкин“ с над 51 000 км. със служебната лимузина на Парламента! Абсолютен рекорд. (документи)

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

БОЕЦ получихме данни по ЗДОИ за 2022г. от Парламента за командировките на депутатите, за получените пари при пътуванията им в чужбина, за изминатите от всеки един километри със служебните лимузини на Народното събрание, за броя на работните им дни и др.

Няма да ви харесат.

Изпозлването на служебна кола и шофьор, като израз на нашенската байганьовщина от депутатите е един от най-дразнещите признаци за отношението им към властта. Огромните заплати, безплатните жилища, допълнителните средства (в хиляди лева) за участиев комисии, които не заседават, безотчетни пари на калпак, стоенето им в Парламента без да се регистрират, неспособността им да приемат важните за обществото закони, всичко това отвращава гражданите! Рейтинга на Парламента и избирателната активност са показателни за оценката, която хората дават за работата на депутатите и за самите тях.

Има обаче една особена група народни представители, като тези от Възраждане на Костадин Костадинов известен, като „Костя Копейкин“! Те обичат да се правят на защитници на бедните и „бългАрщината“. Реват как България е бедна и няма пари за украинските бежанци и военна помощ за  Украйна, а в същото време прибират милиони от партийната субсидия, която предизборно са обещавали да върнат! Правят се на дарители с нашите пари и на големи патрЕоти, докато задниците им са наведени и сочат към Путин и Кремъл. Та този „Копейкин“ за изминалата година, в която няколко месеца нямаше Парламент е успял да „усвои“ над 51 000 км. със служебната лимузина на Парламента за сметка на данъкоплатците. Преди няколко дни БОЕЦ се засякохме с „Копейкин“ на входа на Парламента и видяхме как му отварят вратата и слиза от служебната лимузина, все едно е Пеевски, или Борисов. Заради присъствието на НСО не можа да „изяде балтиите“ , но получи от Георги Георгиев от БОЕЦ шепа копейки-монети в лицето.

За сравнение дължината на земният екватор е около 40 000км. „Копейкин“ се е возил над 51 000км. и то за няколко месеца. Цените на горивата знаем какви бяха. На гражданите – по 25 стотинки на литър , за Копейкин – 51 000 км с безплатна лимузина! Ремонт, подръжка, застраховка, винетка – всичко безплатно. Колко трябва да си нагъл, за да го направиш? Нима нямаш личен автомобил, нима народа не ти плаща достатъчно висока заплата и още милиони за партийна субсидия, за да изнаглееш до там, че да обиколиш планетата със служебна кола! Сигурно, като го возят с държавните номера се чуства по-важен, повече мъж, или си мисли, че така прилича на Ботев и Левски?

Всички депутати заедно са изминали малко над 530 000 км. Само Копейкин е с  около 10 % от всички взети задно. Почти половината не са ползвали служебни коли. На второ място е Маноил Манев от ГЕРБ с 40 000. Трети е Халил Летифов от ДПС с 33 000 км., а четвърта Десислава Атанасова от ГЕРБ с 22 000 км. Има и неизвестни „звезди“, които не сме чували и виждали на парламенратната трибуна, но са се возили яко на служебните возила, като Адлен Шевкед и Ализан Яхова с по над 10 000 км.

Тук може да се запознаете със справката за изминалите километри:

ОТГОВОР ЗДОИ НС БОНУСИ 2022 2

През следващите дни ще публикуваме цялата информация, с която разполагаме. Като срещнете ‘Копейкин“ по време на предизборната кампания го питайте, готов ли е да добави към референдума и въпроса: „Съгласни ли сте да се забрани на депутатите да ползват служебни коли за сметка на народа?“

Битката продължава!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки