БОЕЦ съди Рашидов и Парламента! Битката продължава.

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Сдружение БОЕЦ заведе дело  срещу Народното събрание и Вежди Рашидов по повод издадената забрана на членове на БОЕЦ за достъп до парламента!

На 20.01.2023г. БОЕЦ искахме да упражним конституционното гражданско право да предложим на депутатите от „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“ да внесат Закон за защита на свободата на словото и правата на гражданите в социалните мрежи, след казуса с TELUS  и налаганата от компания цензура върху проевропейски мислещите българи, подкрепящи Украйна, във Facebook. За целта бяхме заявили срещи в Парламента с депутати от ПП и ДБ.

Чакахме и Бойко Борисов – който беше в сградата за среща с Корнелия Нинова, за да го питаме за едни кюлчета, пачки, суджуци и за едни чували с милиони! За ТУРСКИ ПОТОК и за една Къща в Барселона! И други въпроси имаме.

Имахме също така и подарък – календар от Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“ със снимки на различни български затвори. Като демократично мислещи хора, бихме оставили Буда сам да избере  зад решетките на кой затвор да прекара остатъка от живота си.

Вместо да влезем и да проведем срещите си по нашето законодателно предложение обаче, не бяхме допуснати. Причината – МУЛТАКЪТ РАШИДОВ Е ИЗДАЛ ЗАБРАНА ЗА ЧЛЕНОВЕТЕ НА БОЕЦ ЗА ДОСТЪП ДО ПАРЛАМЕНТА!

Тук може да си припомните събитията (видео):

Мултака забрани достъпа на БОЕЦ до Парламента! Оставка на Рашидов!

Рашидов потъпка Конституцията и правата на гражданите. Страхът на мутрите от БОЕЦ е основателен, нашата битка е да отстраним мутрите и мафиотите от Парламента и гражданите да имат свободен достъп до българските институции! Веднага след тези събития БОЕЦ упълномощихме адвокат Александър Кашъмов, който ще внесе жалба срещу противозаконните действия на Рашидов.

За да разберем на какво основание и под каква форма е издадена забраната за достъп, БОЕЦ поискахме информация по реда на ЗДОИ, като изисквахме копия от всички относими документи. В полученият отговор от Парламента се съдържа информация, че Рашидов лично е издал „Резолюция“ за забрана достъпа на Георги Георгиев и Орлин Езекиев – членове на Сдружение БОЕЦ до сградата на Парламента основавайки се на „Правила за вътрешен ред на Народното събрание“. Но НЕ ни предоставят копия от тези „Правила’ , както и от самата „Резолюция“. Така ние не можем да преценим дали действията на Рашидов са законосъобразни, или не. В случая след като погазват Конституцията, Рашидов и администрацията на Парламента погазват и ЗДОИ отказвайки да изпълнят закона и да ни предоставят изисканите документи. И получиха дело, по което сме сигурни, че ще ги осъдим и това ще е само началото на цяла канонада от дела срещу Парламента и Рашидов!

Тук може да се запознаете с отговора на Народното събрание:

ОТГОВОР НС ЗДОИ ЗАБРАНА РАШИДОВ

Рашидов оправдава себе си с това, че при предишно влизане в Парламента БОЕЦ сме били разпънали плакат с надпис „НЕ ПИПАЙТЕ КОДЕКСА“ което било недопустима политическа агитация. Истинската причина е, че при две предишни влизания на БОЕЦ два пъти поискахме оставката на мултака  Рашидов в Парламента „очи в очи“.

За съжаление нито една от партиите в Парламента не подкрепи гражданите и БОЕЦ в тази ситуация и не поискаха оставката на Рашидов.

Никой няма право да посяга на правата на гражданите и да се отнася неуважително към БОЕЦ. Акпо някой си го позволи от позицията на своят властови пост и мулташка титла, то не остава безнаказано! 

Междувременно компания в съдебните зали на Рашидов и Парламента ще правят и МВР, ИВСС и Булгаргаз, срещу които БОЕЦ също заведохме дела.

Битката продължава! 

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки