Доказаният и осъден лъжец Тома Биков избяга от БОЕЦ!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Днес БОЕЦ отидохме при централата на ГЕРБ, за да потърсим Тома Бикой, който ни дължи 1000 лева.

Дължи ни тази сума, защото е доказан лъжец. БОЕЦ съдихме Биков заради лъжите му по адрес на БОЕЦ, а съдът ясно постанови – Биков е лъжец и е длъжен да изплати сумата от 1000 лева.

Биков обаче – съвсем очаквано, избяга от нас. Скри се зад разни активисти на ГЕРБ и неясни лица, изпратени сякаш да го бранят от БОЕЦ.

Занесохме пред централата на ГЕРБ и едно чекмедже – символ на чекмеджетата с пачки и кюлчета на лидера им Борисов. Нарекохме обаче това чекмедже „чекмеджето на БОЕЦ“, което трябваше да се напълни от осъдения Биков, както е постановил съдът. Да пускат пачките – както са свикнали.

Тома Биков

На 23.02.2020 г., Биков, говорейки за сигнала ни за „Къщата в Барселона“, направи няколко изявления, които са неверни и урониха доброто име на сдружението. Затова БОЕЦ направихме така, че да бъде доказано, че Биков е лъжец!

Биков не устоя на въпросите на БОЕЦ и избяга. От ГЕРБ извикаха и служители на реда в опит да ни отстранят. БОЕЦ обаче постигнахме целта си – показахме как мафията бяга от гражданите и въпросите ни.

БОЕЦ ОСЪДИ Тома Биков! Важна победа за гражданското общество. (документи)

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки