Американска медия отразява протестите на БОЕЦ срещу TELUS и цензурата във Фейсбук.

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Американската журналистка Vittoria Elliott от Wired отразява протестите на БОЕЦ срещу TELUS и цензурата във ФБ. Орлин Езекиев, член на Сдружение БОЕЦ разказва за нашите действия. За публикуваните от BIRD данни за руските връзки на TELUS и отговорността им за ограниченията и цензурата, които техните админи налагат над проевропейски граждани заради техните позиции в подкрепа на Украйна.

Орлин Езекиев – БОЕЦ

Орлин Езекиев разказва и за действията на БОЕЦ, за организираните от нас акция и протест пред офиса на TELUS, за срещата ни с техните представители в Парламента и как те избягаха от нашите въпроси. БОЕЦ показахме конкретни постове от нашата страница, заради които имаме наложени санкции и профилите ни са блокирани. В тези постове разкриваме корупционни схеми на управляващата ни мафия – Борисов, Пеевски, Гешев и изразяваме позицията си срещу агресията на Путин и в подкрепа на Украйна.

Орлин акцентира върху действията на БОЕЦ в защитата свободата на словото и съпротивата срещу пълзящият путинизъм в България. А Фейсбук се явява основна писта за разпространение на кремълска пропаганда.

В България над действията на БОЕЦ мафията е наложила пълно медийно затъмнение, но в чужбина нашата дейност се отразява.

Тук може да се запознаете със статията:

https://www.wired.com/story/in-bulgaria-russian-trolls-are-winning-the-information-war/?fbclid=IwAR2Kvvzve6pmGZdPKsJiU930m8_gFfoAVx2d01WJDdyOetHvSRosQyAFbB4

С общи усилия БОЕЦ, BIRD и гражданите спечелихме тази битка и TELUS вече не администрират Фейсбук за България, но ДАНС под ръководството на Радев продължават да налагат цензура и затъмнение над непримиримите!

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки