Нашият граждански кандидат – БОЕЦ представяме Васил Гюров!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

НАШИЯТ граждански кандидат!

БОЕЦ представяме Васил Гюров, номиниран от нас и група граждански организации, и включен в листата на ПП-ДБ с номер 12 в 23 МИР – София с преференция 136!

На 24.10.2019 г., когато бе избран Гешев, МВР не допусна законния протест на БОЕЦ пред ВСС. Тогава мафията организира едно срамно сборище на мутрагени и дебеловрати типове с качулки, които скандираха “ГЕШЕВ Е РАДОСТ!” под прозорците на ВСС.

БОЕЦ не се отказахме и поведохме гражданите към Орлов мост, където направихме 24-часова блокада срещу избора на Гешев — слугата на Пеевски. До вечерта на моста се събраха хиляди граждани, издигнахме шатри и палатки, а Борисов ревеше как едни гадове били блокирали столицата! Помните сигурно и заплахите на полицията и сблъсъците, но не отстъпихме. През нощта започнахме да оредяваме, а до сутринта на моста останахме шепа бойци и граждани, но удържахме блокадата, както бяхме заявили!

Един от тези граждани, които останаха с нас до последната минута бе Васил Гюров — истински боец на гражданския фронт! През следващите години продължихме своите граждански битки и бяхме заедно отново на Орлов мост през 2020 г., пред Президентството, пред Министерски съвет, пред Съдебната палата и пред БНТ!

И сега сме отново заедно.

Васил Гюров е един от нашите граждански кандидати, номиниран и подкрепен от БОЕЦ в листата на ПП-ДБ в 23 МИР-София с лична преференция 136! Васил е доказал, че има куража да се изправи срещу мафията и да отстоява цели, кауза и граждански интереси! Боец за София!

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки