БОЕЦ осъдихме Прокуратурата за поръчковото дело срещу Георги Георгиев!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

БОООЙ до дупка!

БОЕЦ - съдебна палата - 30.06.2023

„ОСЪЖДА ПРОКУРАТУРАТА на Република България да заплати на Георги Георгиев (председател на Сдружение БОЕЦ) сумата от 4000 лева неимуществени вреди за това, че е обвинен несправедливо…“.

Изгледайте това видео. Споделете това видео и имайте вяра — гражданите сме по-силни от мафията!

Днес БОЕЦ внесохме в Съдебната палата в София поредния изпълнителен лист за принудително изпълняване на решението на съда, с което БОЕЦ осъдихме Прокуратурата на Република България!

Помните ли т. нар. COVID-дело?

Важна победа! Гешев, сега прокуратурата ще бъде осъдена. (документи)

С присъда от 29.07.2020 г. по дело 458/2020 Районен съд Видин призна лидера на ГД „БОЕЦ“ Георги Георгиев за НЕВИНЕН по повдигнатото му от Районна прокуратура Видин обвинение в извършване на престъпление от чл. 326, ал.1  от НК за това, че чрез Facebook страницата на сдружението е предал заблуждаващи знаци за тревога чрез подвеждаща информация, че на контактни с доказано заразен с коронавирус, включително медицинските лица в болничното заведение „Света Петка“ МБАЛ в гр. Видин, се отказват изследвания за коронавирус.

Георгиев бе обвинен, защото казва Истината! За дързостта на БОЕЦ да разкрие престъпният отказ да бъдат тествани контактни лица и медици. Заради нашата смелост да защитим гражданите и медиците и да разобличим лъжите на управляващите.

Прокуратурата обжалва съдебното решение, след това БОЕЦ спечелихме отново това поръчково дело срещу Георгиев заради дейността на БОЕЦ и разкритията за режима на Борисов. Борисов, Гешев, Пеевски поръчаха това дело, Георги Георгиев от БОЕЦ бе оправдан, а след това той осъди прокуратурата!

Днес – три години по-късно, справедливостта възтържествува. Представители на БОЕЦ отидохме лично да внесем изпълнителния лист за изпълнение на съдебното решение.

Междувременно БОЕЦ осъдихме прокуратурата още няколко пъти, осъдихме НАП, КПКОНПИ, Парламента, МВР, Тома Биков, „Булгаргаз“.

БОЕЦ продължаваме битката срещу Наглите на всички фронтове и без компромиси. Мафията трябва да бъде отстранена от властта! БОЕЦ, непримиримите граждани и свободните медии и журналисти останахме последният бастион срещу Злото. И затова отговорността ни е още по-голяма.

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки