БОЕЦ до Фандъкова: Саботирате демонтажа на МОЧА и целите граждански размирици!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Днес БОЕЦ внесохме сигнали до СО и МВР – СДВР за престъпното бездействие на институциите, с което мълчаливо подкрепят и пазят незаконният „палатков лагер“ пред МОЧА. Така Фандъкова и МВР саботират демонтажа на МОЧА и умишлено целят ескалиране на напреженисто и граждански сблъсъци.

МОЧА - 17.08.2023

В сигнала на БОЕЦ се казва:

   БОЕЦ считаме, че незаконните действия на участниците в палатковият лагер представляват заплаха за общественият ред и сигурност. Представляват провокация, която може да доведе до ответна реакция на граждани и организации, които защитават и подкрепят законните действия по демонтажа. Възможно е да се стигне до ескалация на напрежение, сблъсъци и физическа саморазправа. Според нас бездействието на Столична община и МВР, които не предриемат мерки и действия за отстраняване на незаконно поставените палатки и шатри е умишлено и цели именно да се стигне до граждански сблъсъци и безредици. Институциите, които трябва да следят и налагат спазването на закона подкрепят беззаконието и с бездействието си поставят в риск здравето и живота на гражданите и гражданския мир.

БОЕЦ изискваме от МВР и Столична община да предприемат незабавни действия за премахване на незаконно поставените преместваеми обекти от района на „паметника на съветската армия“ в София с цел недопускане на ескалиране на напрежение и граждански сблъсъци. Ако това не се случи в следващите 24 часа БОЕЦ ще сезираме прокуратурата за престъпното бездействие на ресорните служители в СО и СДВР.

Г-жо Фандъкова, на 22.08.2023г. изтича срока, в който Столична община трябва да разпише представените от Областният управител документи, за да започне поставянето на обезопасителна ограда около „паметника на съветската армия“ с цел защита на живота и здравето на гражданите. Ако СО не разпише нужните документи ще считаме, че и с тези свои действия саботира действията по демонтажа и заплашва сигурността на жителите и гостите на София и от следващите дни БОЕЦ ще организираме блокада на входа на СО и други протестни действия с цел граждански натиск, за да принудим институциите да спазят закона и да си свършат работата.

Сезираме органите на МВР – СДВР, че в четвъртък, 24.08.2023г. предстои международен футболен мач, който ще привлече десетки хиляди привърженици в близост до „паметника на съветската армия“. Голяма част от тях подкрепят демонтажа на „паметника“ и ако до тогава не бъде отстранен незаконният палатков лагер то са възможни сблъсъци. Ако това се случи, то вината и отговорността ще е на МВР и Столична община заради тяхното престъпно бездействие.

Изискваме отговор и незабавни действия.

На 22.08.2023г. (вторник) изтича срока, в който СО трябва да разпишат внесените от Обласният управител на София документи, за да започне поставянето на обезопасителната ограда, за да се защити живота и здравето на гражданите и да започне демонтажа на МОЧА. Ако Фандъкова саботира процеса и забави подписването то БОЕЦ ще организираме блокада на входа на СО и други протестни действия с цел да упражним граждански натиск, за да си свършат институциите работата.

Призоваваме тражданите да бъдат в готовност и ако във вторник Фандъкова саботира процеса по демонтажа то да сдействаме незабавно!

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки