Бутай МОЧА! БОЕЦ и непримиримите граждани представихме План за демонтаж!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

ДЕМОНТАЖ на МОЧА!

МОЧА - 17.08.2023

Днес БОЕЦ и непримиримите граждани бяхме блокирахме входа на Областната управа София, за да представим План за демонтаж на МОЧА (Монумент на окупационната Червена армия)!

БОЕЦ предлагаме следният план за Демонтаж на МОЧА в няколко стъпки:

Ограждане със строителни платна на целият комплекс с цел безопасност за гражданите и осигуряване на нормални условия за работа на работниците по демонтажа. Знак, че процеса е започнал.
Демонтаж на централаната плоча с позорният надпис, поставена незаконно преди няколко седмици от прокремълските марионетки на Москва и Путин.
Демонтаж на останалите приземни скулптурни плочи и елементи.
Преместване на демонтираните елементи на временна площадка за съхранение.

В София има няколко военни поделения, складови и учебни бази на МО и МВР с отпаднала необходимост, които са охраняеми и на които може да се съхранят на закрито, или открито при необходимите условия временно дементираните елементи. Предполагаме, че министър Тагарев ще окаже нужното съдействие.

Първите 4 точни не изискват сложни и бавни процедури, въпрос са на няколко решения и заповедеи на Обласният управител и минимален финасов ресурс. Успоредно с това да се извърши подготовка за последният етап от демонтажа.

5. Изграждане на скеле до скулптурната композиция на върха на момумента и извършване на заснемане, обследване и сканиране за демонтаж.

6. Демонтаж на скулптурите от върха на монумента.

С това приключва първият етап. Вторият етап включва две теми:

Решение за постоянно съхранение на плочите и демонтираните елементи. БОЕЦ предлагаме да се предоставят на руското посолство, а ако и те се откажат и отрекат от тях, то металните и бронзовите елементи да бъдат предадени за скрап, за да се покрият част от разходите за техният демонтаж. Има и други предложения – за съхраняване в Музея на социалиситическото изкуство и тн.
Решение за облагородяване на средата в парка след демонтажа на плочите и скулптурите на МОЧА. Това е важна тема, която трябва да се подложи на широк обществен дебат. Има и към момента редица добри предложения. От алея на българските възрожденци и герои, до парк посветен на българската писменост и култура.

Първата задача е демонтажа. Всичко друго следва след това. Реализацията на плана за демонтаж, който БОЕЦ предлагаме може да започне до няколко дни и да завърши до няколко седмици. Готови сме да окажем нужното съдействие на всеки един етап.

Днес внесохме официално Плана с конкретни срокове за всяка стъпка в Областната администрация и обявихме следващите си действия до постигане на конкретната цел – Демонтаж на МОЧА. Важна стъпка да превърнем столицата ни в истинска европейска столица и да приключим една цивилизационна битка, която продължава десетилетия.

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки