На 9 септември гражданите и БОЕЦ се събрахме пред МОЧА за незабавен ДЕМОНТАЖ!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

ДНЕС – Гражданите и БОЕЦ се събрахме пред МОЧА, за да изискваме незабавен ДЕМОНТАЖ!

9 септември 2023 - МОЧА - демонтаж

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ!

Преди 79 години комунистите наложиха кремълския ботуш и хранеха свинете в лагерите на смъртта с труповете на избитите от тях свещеници, интелектуалци, студенти и земеделци.

Днес, същите тези ченгета, петоколонници, мутри, мафиоти и наследниците им продължават да се хранят с парите, мъката, бъдещето и мечтите на българите, превръщайки ни в най-бедната, болна и нещастна нация в Европа, а България в най-корумпираната и безправова държава.

Поклон пред паметта на загиналите по времето на комунистическият режим!

Дори и в най-мрачните времена в България винаги е имало хора бойци и непримирими с неправдите. И сега има. Само ние, гражданите, можем да се преборим с това зло и да върнем надеждата, свободата и достойнството си!

Една от битките в тази борба е отстраняването и демонтажа на символите на престъпната комунистическа власт и паметниците на съветската армия – агресор и окупатор.

До вчера трябваше незаконната плоча на МОЧА да бъде свалена, а на 10-ти да започне изграждането на скелето за демонтажа на скулпурата с шпагина. Явно трябва пак да събудим областният управител на София Вяра Тодева и ще го направим!

БОЕЦ водим тази битка!

Продължаваме!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки