Освободиха от ареста Георги Георгиев от БОЕЦ. Бъдете свободни, битката продължава!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ – БОЕЦ излезе от ареста в 12:45 ч. днес, след като беше задържан вчера по скалъпени обвинения и прекара нощта в Първо РПУ в София.

Георги Георгиев от БОЕЦ бе арестуван по скалъпени обвинения!

Следете страницата ни, ще обявим действията си и разкрития още днес!

„На свобода съм!

Тялото ми е на свобода, душата ми винаги е била свободна. Това никой и нищо не може да ми отнеме.

БОЕЦ - Георги - извън ареста - 29.10.2023

Тялото ти може да е ограничено, дали в арест, или затвор, дали в болница, или инвалидна количка, но това само може да ограничи действията ти, но не може да окове душата ти. Няма по-голяма сила от граждани с чиста и справедлива кауза, които вярват в собствените си сили!

Вчера бях арестуван заради последните разкрития на БОЕЦ за ТУРСКИ ПОТОК в студиото на Люба Кулезич, веднага след които мафията организира наказателна акция за тормоз и заплаха над едно от децата ми.

Арестуваха ме заради протеста на БОЕЦ пред партийния дом срещу мракобесното решение за отмяна на машинното гласуване.

Арестуваха ме заради 10-годишната борба с БОЕЦ срещу наглите, в която не можаха да ме смачкат. Нападения над мен, опитаха се убият жена ми, посегнаха на децата ми, десетки дела, стотици призовки, досъдебни производства, запори, ревизии, удари, тонове с помия в свинските гнусомети, арести и заплахи, срещу мен и БОЕЦ! И всеки удар ми доказваше, че сме прави и ме амбицираше още повече.

И въпреки всичко БОЕЦ продължаваме да нанасяме удари на мафията, от които ги боли и затова сме определени за враг номер 1. БарселонаГейт, ТУРСКИ ПОТОК, ЛУКОЙЛ, Пачките и Кюлчетата, КопринковГейт и стотиците ни сигнали, разкрития, акции и протести превърнаха БОЕЦ в символ на гражданска непримиримост и съпротива срещу мафията.

Пеевски, Борисов, Радев, Сарафов, Доган, Цацаров, Тончев и останалите мутри и техните марионетки ще носят отговорност за престъпленията си, давам ви думата си на боец.

Благодаря за реакцията и подкрепата на всички колеги от БОЕЦ, на всички непримирими граждани, на адвокатите Методи Лалов, Емо Георгиев, Сашо Кашъмов, Диньо Бозаджиев! На Киро, Надко и Кольо!

Благодаря на жена ми и децата ми, те плащат цената за моите битки. Обичам ви!

Днес се събираме с бойците и вече редя следващите ни действия и акции. Ще огласим и нови данни по ТУРСКИ ПОТОК. Следете страницата на БОЕЦ и ни подкрепяйте!

Бъдете свободни, битката продължава!“.

29.10.2023 г. Георги Георгиев – БОЕЦ

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки