На снимката: Любов към „Вагнер“ демонстират Цветан Велински, командир в СДВР и още един служител на МВР

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

На снимката: отляво е полицай Цветан Велински — командир в специални полицейски сили към СДВР – МВР, отдясно с черната тениска на “ВАГНЕР” — друг служител на МВР, когото установяваме в момента.

Цветан Велински

Ако някой има информация за самоличността му — да ни пише в месинджъра на БОЕЦ. Велински е действащ полицай — социопат, за който имаме данни, че е под влиянието на “ВАГНЕР” и данни за отправени заплахи от него спрямо членовете на БОЕЦ и заплахи за убийство на министър Тагарев.

БОЕЦ пред СДВР! Полицай Цветан Велински е отправил публични заплахи към БОЕЦ и гражданите, които му плащат заплатата!

БОЕЦ подадохме сигнал за организирана въоръжена група под влиянието на „Вагнер“ и руските служби, в която сме установили служители на специализираните полицейски сили към СДВР – МВР, конкретно полицай Цветан Велински, и отправени от него заплахи за убийство на министър Тагарев. В хода на разследването на БОЕЦ, Велински и членове на полицейския „Вагнер“ отправиха заплахи към членовете на БОЕЦ, към Георги Георгиев и семейството му!

Георги Георгиев, БОЕЦ: В ТОЗИ ВИД ми върнаха личната карта на извеждане от ареста

БОЕЦ се срещнахме лично вчера и предоставихме на премиера Денков част от данните, с които разполагаме, и той пое ангажимент за незабавни действия.

Тази сутрин в 10:00 ч. БОЕЦ влязохме в СДВР, но директорът Любомир Николов ОТКАЗА да получи данните и допълнителни сигнали на БОЕЦ за заплаха за националната сигурност! Вместо това, на бойците Георги Георгиев и Иван Тихов им бяха връчени призовки!

БОЕЦ сезирахме и ДАНС!

БОЕЦ сезираме ДАНС – служители на СДВР са част въоръжена група под влиянието на „Вагнер“ и руските служби!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки