Георги Георгиев от БОЕЦ – осъден, Пеевски и Борисов – изпрани

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

ОСЪДЕН!

Георги Георгиев

Днес Видинският районен съд ме осъди на 6 месеца пробация и да платя няколко хиляди лева разноски, обезщетения, лихви и разходи по делото. Това е едно от поръчковите дела на мафията срещу мен. В ход има още 11 дела и досъдебни производства срещу мен. Прокуратурата, по поръчка на мафията, ми повдигна обвинения заради дейността ми с БОЕЦ и нашите битки срещу Наглите и корупцията. Това дело се точи вече 5 години!

С моя адвокат Диньо Бозаджиев ЩЕ ОБЖАЛВАМЕ, бойците винаги си водим битките докрай! Блестяща пледоария и защита на Диньо, истински боец!

Помня първия ден, в който учредих БОЕЦ. Помня всеки ден и всяка битка. Всеки удар, всяка загуба и репресия и всяка победа. Два пъти посегнаха на живота ми, три пъти се опитаха да убият съпругата ми, посегнаха на децата ми. Стотици призовки, десетки дела, досъдебни производства, ревизии, запори и проверки. И не можаха да ме спрат. А БОЕЦ се превърна в пример за гражданска активност, непримиримост и съпротива срещу несправедливостта и Злото.

Приемам тази присъда като поредна награда за мен и БОЕЦ за борбата ни срещу мафията и кремълската Пета колона.

Аз съм осъден, а Пеевски и Борисов са изпрани и невинни! Сглобката и предателствата върнаха мафията във властта – още по-могъща от преди. За мен присъда, а за Борисов — комисия да му пази имунитета.

Имайте вяра, ще се преборим с всичко! Няма вечна мафия и вечни мутри. Само човешкият стремеж към Свобода и Справедливост е вечен!

Благодаря на всички бойци, на моите защитници, на Диньо Бозаджиев, Методи Лалов, Пламен Кирилов, Сашо Кашъмов и всички непримирими граждани, съмишленици, приятели и независими журналисти, с които заедно водим борбата за една истински свободна, европейска и правова България!

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!  Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com  www.boec-bg.com

Банкова сметка: IBAN: BG39STSA93000024804131  BIC: STSABGSF Банка ДСК

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки