Вместо Пеевски, Борисов си отива!

Бързайте да се радвате, защото после ни чака битка!
„Пеевски си отива, напуска страната“ -заяви Борисов преди две години. Вместо това Пеевски превзе страната и Борисов си отива. Последните министерски рокади доказаха, че Борисов е загубил контрола, всички назначения са на Пеевски и обслужват и защитават неговите интереси, а Борисов е само изпълнител на волята на господаря. Пеевски, Цветелина Бориславова, Бриго Аспарухов, Валентин Златев, ченгетата от библиотекарския и компания разбраха, че Борисов е изчерпан. Безспирният низ от скандали, гейтове и трагедии разклащат стабилността на статуквото и това представлява опасност за мафията, защото на народа може да писне. Напрежението се трупа и никой не знае кога и какво може да запали искрата. Борисов потъна в собственото си блато на лъжи, популизъм и зверска корупция, която накрая ще изяде и неговата глава. Корупцията се храни с корупция.Борисов стигна предела, никога в историята не е имало такава крадлива и корумпирана паплач начело на държавата. Ресурса обаче намалява, корупционните скандали привличат все повече внимание и господарите трябва да сменят марионетката си за да продължат с грабежа.


И още нещо трябва да е ясно. Всеки , който си мисли, че между Борисов и Цветанов може да има конфликт изобщо не познава процесите и принципите по които се управлява държавата на мафията. Скандал между Борисов и Цветанов не можа да има, защото не Борисов е началник на Цветанов, а Цветанов е човека, който контролира Борисов от първият ден, в който Маджо,
Цветелина,Бриго и тн. решиха да реализират проекта „Борисов“. Цветанов е човека за връзка на Буда с господарите му и гарант, че Буда слуша и изпълнява. По реакцията и действията на Цветанов ще разберете, че краят на Борисов е настъпил. Назначенията на Певски ще минат в парламента и за това Цетанов ще има грижата.
Сега въпроса е , не как Борисов ще се отърве от Пеевски, а как Певски ще се отърве от Борисов. Има два начина. Буда да си тръгне доброволно, ще му измислят сценарий, ще хвърли оставка и ще замине в историята, като дебелите активират следващият си проект. Вторият вариант е, ако Борисов реши да стиска властта до край и се изправи срещу господарите си. Тогава ще бъде приземен и отстранен по най-бруталният начин. Така работи мафията и той го знае добре, страхлив е и не вярваме да се стигне до там.
А нашият проблем е, че каквото и да направи задкулисието, то това ще е техният сценарий и нищо добро не ни чака. Има само един начин да прекъснем омагьосаният кръг и той е, като вземем инициативата и свалим това правителство с „дЪрва и камънье“. И продължим – отстраняване на Цацаров и избори до дупка, докато не отстраним цялото мафиотско блато. Задължителните условия са – Електронно гласуване , Закон за лустрацията, будни граждани, план, стратегия и бой до дупка.
БОЕЦ знаем какво искаме, знаем какво правим и знаме как да го направим. Не се борим за властта, битката ни е да отстраним мафията от властта! После следва всичко останало.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки