Затворче трябва да построим, а не „кокетно стадионче за сто милиона“.

Стадиончета се построиха достатъчно. За стотици милиони народна пара по безлюдни села и паланки, само за да се откраднат едни пари. Буренясват и стоят , като паметници на корупцията и малоумието на една престъпна банда, която превърна държавата ни в територия на асфалтираните и бетонираните мозъци.
Строихме „хъбчета“, „стадиончета“ , „магистралки“, милиарди потънаха в джобовете на Буда, Пеевски и останалите мутри, а така и един затвор не построихме. Защото „строят“, крадат и харчат парите ни тези, които трябва да са в затвора.
Един затвор няма да стигне, но трябва да поченем от някъде. И началото е , като отстраним престъпниците от властта. От „Дондуков“ 1 в килия №1 , от „Княз Александър I“ в следващите 240 килии. Стъпка по стъпка, крадец по крадец. От години насам, това ще бъдат първите разумно изхарчени пари в тази държава. В полза на обществото. Стените и покрива от бетон, а подовете от асфалт! Саниран задължително! С магнолии в двора за разходки.
И една семейна килия за Борисов, Пеевски и Цацаров.

#СъбудиСеБългарино

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки