Променаджийският комсомол да си спомни думите на Кристиан Таков: „Развратът иде от малките компромиси“

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

„Развратът иде от малките компромиси и от ежедневността на злото.

Ще маскирате страха си като разумност, алчността си — като предвидливост, а безчестието си — с изкусна аргументация.“

Думи на Кристиан Таков.

Това са силни и верни думи. И затова не разбирам опорките на променаджийския комсомол, че техните вождове може и да са извършили престъпления, но опонентите им са по-големи престъпници и затова трябва да си затворим очите. Това наистина е развратно. Няма малко или голямо зло. Злото си е зло. Не може законът да се прилага избирателно и да твърдиш, че се бориш за върховенство на закона. Не може един политик да не носи отговорност за действията си, защото ти е симпатичен — това НЕ Е справедливост!

БОЕЦ сме гражданска организация, която никога не се е обвързвала партийно и следваме своите принципи и цели последователно и без компромиси. Защитаваме гражданския интерес и водим борбата за справедливост, плащайки цената за своята принципност и последователност. И затова всички ни недолюбват, всички ни сочат за врагове и всички ги е страх от нас. Защото не правим компромиси и за нас няма „наши и ваши“, както при партийните глашатаи.

Виждам как комсомолците от ПП-ДБ — вместо да потърсят отговорност от своите лидери за схемите и измамите им — си късат ризите и заливат с плюнки и помия разследващите журналисти и БОЕЦ, защото разкриваме престъпленията и не приемаме предателството и сглобката им с мафията. Същите тези, които ни възхваляваха, когато разкриваме престъпленията на Борисов, Радев и Пеевски, сега ни сочат с пръст, защото разкриваме и престъпленията на Петков и Василев. Ние продължаваме войната срещу Борисов и Пеевски, и останахме сами на този фронт, ПП-ДБ се прегърнаха с ГЕРБ и ДПС. Но не може и никога няма да си затворим очите и за престъпленията на другите!

На комсомолците ще кажа няколко думи. С тази матросовщина няма да убедите милионите негласуващи българи да ви подкрепят! Отблъсквате и отвращавате хората. По нищо не се различавате от лели-ГЕРБ или баби-БКП. БОЕЦ нито ще ни спрете, нито ще ни стреснете. Най-големите изроди и мутри не успяха. Но окончателно освинвате терена, отблъсквате колебаещите се и бетонирате властта на мафията.

И за финал: НЕ Е гениална идея предизборната тактика да ревете на Борисов да се разведе с Пеевски, за да се ожени за ПП-ДБ. Срамна е. Борисов и Пеевски са едно и всеки, който твърди, че ще управлява с Борисов „без Пеевски”, е лъжец и измамник.

Очаквайте и подкрепяйте следващите действия на БОЕЦ и новите ни разкрития за ТУРСКИ ПОТОК и престъпленията на властимащите. А за Потока съм го казвал вече много пъти: Борисов, Радев, Пеевски, Петкова, Малинов и котерията им ще лежат дълго за това национално предателство и грабеж в полза на Русия, каквото и да ни коства това, и няма сила, която да ни спре!

Битката продължава!
#БОЕЦ
30.04.2024 г.
Георги Георгиев – БОЕЦ

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки