БОЕЦ: „Гласувайте за тези партии и кандидати!“

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Хиляди граждани се обърнаха към БОЕЦ с въпроса за кого да гласуват на предстоящите избори. БОЕЦ не сме партия, не участваме в битката за властта, нашата битка е да отстраним мафията от властта и я водим на гражданският фронт. Не се обвързваме партийно и политически, но това не ни прави аполитични. Разбираме интереса и притесненията на хората. Ориентирите са малко и неясни, а лъжите много и брутални. Цветовете са размити, истинска кампания няма. „Лидерите“ се държат, като скарани любовници, а дебати и политически послания няма. Едни се сърдят на гражданите заради собствените си грешки, други са стегнали МВР и разиграват схемите за купуване на гласове,а трети свирят в оркестъра на Путин и плашат с „Война и мир“. На този фон е все по-трудно гражданите да се ориентират и мотивират за гласуване и затова търсят мнението на БОЕЦ.

Представяме ви нашият „Меморандум за общи действия“. В него ще намерите нашите конкретни каузи и цели. Това е тест за партиите и кандидатите на тези избори. Ползвайте го и вие и която партия, или кандидат споделя и заявява, че ще работи заедно с нас за постигането им то той заслужава вашият глас. И веднага след изборите започваме натиск и контрол за изпълнение на поетите ангажименти. Това е новият модел, който БОЕЦ налагаме за граждански контрол натиск, солидарност и сътрудничество. Ние поставяме целите пред политиците, а те работят заедно с гражданите за постогането им.

                                                 М Е М О Р А Н Д У М  

За гражданските цели и каузи на Сдружение БОЕЦ и общи действия за тяхното постигане

              ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”,   ЕИК 176949776

 1. Развитие на гражданското общество и гражданския контрол чрез налагане на нов модел на гражданска активност, натиск и сътрудничество.
 2. Установяване на истината и търсене на наказателна отговорност за престъпленията, извършени при изграждането на газопровода ТУРСКИ ПОТОК.
 3. Борба с корупцията и липсата на справедливост — разобличаване на корупционните схеми на Борисов, Пеевски и управляващите, без значение от кои партии са те; връщане за ново разглеждане и разследване на приключени от прокуратурата казуси като: БарселонаГейт, Пачките и Кюлчетата, и др. Натиск върху институциите за прилагане на закона и даване на максимална гласност на резултатите от нашите разследвания.
 4. Процедура за Импийчмънт на Румен Радев — целта е в хода на парламентарната процедура да бъдат представени всички факти и доказателства за прокремълската дейност на Радев.
 5. Отпор на кремълската пропаганда и антидържавна дейност на организации и лица, свързани с Кремъл, и защитаващи политиката на Путин. Учредяване на постоянно действаща парламентарна Комисия за борба с кремълската (чуждата) пропаганда, с постоянното участие на БОЕЦ и други граждански организации. Подкрепа за инициативата на колегите от “Граждански мегдан” за учредяване на Антипропаганден фронт — формат за координирани действия с участието на граждански организации, медии, експерти, партии, институции и др.
 6. Нов изборен Кодекс — професионален състав на ЦИК, граждански контрол върху дейността на ЦИК и изборния процес, и въвеждане на електронно-дистанционно гласуване, като начало — по пощата, за българските граждани в чужбина.
 7. Действия в посока ангажиране на международни институции и партньорски служби по казусите и битките на БОЕЦ.
 8. Защита на гражданските права и свободата на словото, и реакция при всеки опит за погазване им, при всяка проява на репресии, полицейско насилие или медийно заглушаване.
 9. Постоянен граждански контрол върху дейността на партиите и изпълнението на предизборните им обещания.
 10. Активно участие на БОЕЦ в изработването на законодателни промени по важните за нас теми: съдебна реформа, граждански права̀, реформа на службите и т.н.
 11. Активни действия за предоставяне на адекватна военна помощ за Украйна и подкрепа за украинските бежанци в България.

 

БОЕЦ заявяваме своята готовност за сътрудничество по представените цели и готовност да подкрепим политически действия за тяхната реализиция.

Сега чуйте какво говорят партийте, попитайте кандидатите, които сте си набелязали. Изпратете им  Меморандума. И гласувайте за тези партии и кандидати, които публично заявят своята подкрепа. Това е, а от първият ден след изборите се стягайте за площадите! Най-важната задача е – Борисов и Пеевски трябва да бъдат отстранени от властта, всичко друго следва след това.

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки