ОЛАФ започна проверка по сигнала на БОЕЦ за ТУРСКИ ПОТОК и го нарече с истинското му име! (документи)

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

За първи път институция на ЕС, като ОЛАФ нарича в официален документ газопровода, който Борисов построи на Путин с истинското му име „газопровода ТУРСКИ ПОТОК в България“. Отчитаме това, като много важен пробив, успех и знак. Категорично приключва продължилата няколко години лъжа на Борисов, че това е „разширение на вътрешната газопреносна мрежа“, или някакъв „Балкански поток“, както той се опитваше да прикрие извършеното национално предателство в полза на Русия.

Преди дни БОЕЦ получихме и още един официален отговор от Брюксел – Дирекция „Енергетика“. За първи път ЕК ни информира, че след сигналите на БОЕЦ институциите в Брюксел са се активизирали, следят казуса, като има образувано проверка и приканват БОЕЦ да им представим допълнителна информация за престъпленията по ТУРСКИ ПОТОК!

Брюксел иска от БОЕЦ допълнителна информация за ТУРСКИ ПОТОК. В ход е проверка! (документи)

Вчера получихме и отговор от ОЛАФ, че и те са започнали процедура по проверка на база сигналите на БОЕЦ за ТУРСКИ ПОТОК. Припомняме, че Европейската прокуратура вече предприе процесуални действия на по нашите сигнали за газопровода, като бяха наложени запори за милиони лева на техника закупена от български компании с европейски средства. Съвместните ни разследвания с Биволъ и BIRD.BG и акциите на БОЕЦ показаха незаконосъобразното използване на тази техника при строежа на ТУРСКИ ПОТОК.

Факта, че институция, като ОЛАФ приема определението на БОЕЦ и нарича проекта „газопровода ТУРСКИ ПОТОК в България“ е много важен знак. Този знак заедно с образуваната паралелно проверка от Дирекция „Енергетика“ към ЕК показва, че продължилите 4 години усилия на БОЕЦ по темата дават резултати. Показва, че има осъзнаване в Брюксел, че ТУРСКИ ПОТОК представлява сериозна заплаха, както за националната, то и за европейската сигурност и че този проект обслужва интересите на Путин в различни посоки генерирайки тежки вреди и рискове за Европа..

БОЕЦ потвърдихме готовност да предоставим допълнителна информация и доказателства за извършените престъпления при изграждането и експолатацията на ТУРСКИ ПОТОК в Бълфария и заявихме среща с експерти и представители на европейските институции.

Вече предприехме следващи стъпки. В момента анализираме съвместно с Биволъ над 50 000 документа предоставени от BIRD.BG и хиляди други документи предоставени от други източници, от които става ясно, че руските компании са източили към два милиарда лева при изграждането на ТУРСКИ ПОТОК. Установихме и най-малко седем смъртни случая по време на строежа, като това прави проекта най-големият грабеж и най-кървавият в новата история на България. Документално доказваме и пълният руски контрол и данни за заплаха на националната сигурност на страната – престъпления, за които Борисов, Петкова, Караянчева, Малинов и Радев ще носят наказателна отговорност.

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки