БОЕЦ сезира ДАНС за шпионска дейност в полза на Русия извършена от Николай Георгиев Марков от ПП „Величие“.

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

БОЕЦ внесе сигнал до ДАНС за действия на представящият се за полковник Николай Марков, който е бивш служител на НСО и бе избран за депутат от ПП „Величие“.

Николай Георгиев Марков – ПП „Величие“

В сигнала се казва:

„…На 16.06.2023г. в публична страница в социалната мрежа „МЕТА“ (Фейсбук) с име „Николай Марков“ е публикувана публикация със следният текст:

Според тях, аз не правя нищо! А според мен, те.

Всеки ден получавам по разузнавателни канали десетки клипове за износ на всякакви оръжия за Украйна. Не ги пускам в мрежата по много причини. Изпращам ги по засекретен канал директно в Москва, за сведение и разпореждане. Моята работа си я върша както виждате, нищо не ме спира. Но си мисля друго! Защо структурите на Възраждане мълчат като риби по темата? Те не виждат ли какво се случва в техните общини или нямат видео камери? Защо не показват тези неща от парламентарната трибуна? А по други начини? Някаква съпротива да виждате?

Приказки много, но дела никакви! Патриотична нула.“

Прилагаме линк към публикацията:

https://www.facebook.com/profile/100091687868760/search/?q=%D0%B2%D1%81%D0%B5%20%D0%B4%D0%B5%D0%BD%20%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%83%D1%87%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BC%20%D0%BF%D0%BE%20%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%83%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B8%20%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%20

Прилагаме и линк към самата страница:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100091687868760

Прилагаме и снимка на публикацията:

Страницата е легитимирана със снимка на Николай Георгиев Марков и по публична информация  е негова и се администрира и списва лично от Николай Марков.

Според БОЕЦ в текста на публикацията се съдържат данни, че лицето Николай Георгиев Марков събира и полуачава от неизвестни лица и източници разузнавателна информация свързана с военната помощ, която България изпраща за Украйна, или поне така твърди той. Същият заявява, че това му е работата и че изпраща тази информация по засекретен канал директно в Москва явно на руските разузнавателни служби. Същият твърди, че целта му е да предостви тази информация за сведение и разпореждане в Москва. От думите му разбираме,  че той получава разпореждания от Москва във връзка с тази разузнавателна дейност свързана с военната помощ за Украйна. Руската федерация обяви България за вражеска държава и води повече от две години война срещу Украйна. България подкрепя официално Украйна и с решение на българският парламент предоставя военна помощ на Украйна. Информацията за конкретната предоставена военна помощ е класифицирана. Считаме, че в твърденията на Николай Марков се съдържат признания, че той извършва шпионаж в полза на Русия срещу интересите на България, като така застрашава националната сигурност на страната и предоставя класифицирана информация на вражека държава.

БОЕЦ изискваме от ДАНС да извършат незабавно  задълбочена и всеобхватна проверка на представените от нас данни и информация за шпионаж в полза на Русия и въпроси за заплаха за националната сигурност на страната и действията на Николай Георгиев Марков. Да се предприемат незабавни действия предвид, че Николай Георгиев Марков е избран за депутат и след встъпване в длъжност ще разполага с достъп до класифицирана информацция, включително и до доклади и информация на българските разузнавателни служби и на българската армия. Изисквваме незабавно да се предприемат действия с цел докладване на прокуратурата, за да бъде поискан имунитета на Николай Марков и да бъде проведено задълбочено и цалостно разследване в хода на което да бъде установено дали има съучастници, кои са източниците му, какви засекретени канали за връзки с руските тайни служби използва и тн. Изискваме след сваляне на имунитета на Николай Марков да бъде задържан под стража с цел да се осуети евентуално продължаваща шпионска дейност, унищожаване на доказателства, или влияние и натиск върху свидетели.  БОЕЦ изискваме да се провери дали ПП „Величие“, в която Николай Марков е един от лидерите е свързана с дейност в полза на Русия, и/или с някакви икономически, фиансови и други престъпления от общ характер. По информация на БОЕЦ ПП „Величие“ и нейният лидер Ивелин Михайлов са свързани с финансови схеми и измами. Разполагаме с информация, че Ивелин Михайлов притежава и създава паравоенни формирования, а в негови публични изказвания призовава за създаване на Варненска народна република, която да се отцепи от България. За повече информация прилагаме линк към публикация на сайта „Капитал“:

https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2024/04/30/4620465_vetrinska_narodna_republika_istoricheski_park_se/

БОЕЦ декларираме съгласие да бъдем огласени, като вносители на сигнала и изискваме да бъдем информирани за действията на институциите и резултатите от тях.

12.06.2024г.  Видин                Георги Георгиев – Председател на УС на ГД БОЕЦ

ДАНС покри всички сигнали на БОЕЦ за руски шпионаж, участие на членове на ЧВК „Вагнер“ и заплаха за националната сигурност при строежа на „ТУРСКИ ПОТОК“. Защото в тези сигнали се съдържат данни и информация за отговорносттта и действията на Бойко Борисов, Теменужка Петкова, Румен Радев, Владимир Малинов и други длъжноснти лица чрез които са застрашили националната сигурност на страната в полза на Русия. Това е поредно доказателство, че ДАНС са под контрола на Борисов, Радев и Пеевски. От (без)действията им по сигнала срещу Марков ще разберете, че „Величие“ е под крилото на ГЕРБ и ДПС и обслужват техните интереси, като в замяна ще получат чадър за извършените престъпления по подобие на „Воля“, „Възраждане“ и тн. А хора, като Марков са позор за българската политика.

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки