ЦЕЦО, не се притеснявай за апартаментите!

Че си крал крал си, че си лъгал, лъгал си, че си ги купил тези апартаменти  на занижена цена и с крадени пари, вярно е. Че това е класическа престъпна сделка също. Че е далавера, далавера е. Че си алчен наглец също. Но това е последната ти грижа!


Когато Буда падне, има поне няколкостотин дела, грабежи и престъпления за които ще отговаряш. Първо за милионите, които всички ние, българските граждани плащаме по делата в Страсбург срещу България заради твоите малоумия и ченгеджийски изстъпления!

После за хилядите откраднати и съсипани бизнеси! Хората само чакат да се разклатиш и ще те разкъсат. След това за милиардите от рекет върху фирмите. И за милирадите източено ДДС. И за милиардите източени от общините, чиито кметове ти слагаше, за да крадат за теб и Буда. И за милиардите откраднати от обществени поръчки. И за милиардите „усвоени“ от еврофондовете. И за това, че превърна държавата ни в кочина и ченгеджийница. Няма да ти стигнат три живота, за да излежиш всички присъди за тези престъпления, та за апартаментите въобще не се притеснявай. Лично ще инициирам от името на БОЕЦ да внесем предложение един от апартаментите ти да бъде запазен и превърнат в ПАМЕТНИК НА  НАГЛИТЕ И КОРУПЦИЯТА! И там да се сложат в рамки присъдите от Страсбург. Снимки от катастрофата край Своге. От всички останали трагедии, доказали, че мафията и корупцията убиват. От стотиците села превърнати в гробища. От десетките фалирали и закрити болници. От всички затворени училища. И една слушалка ще сложим. Да помнят хората, че ги беше страх да си говорят по телефоните заради „дългото ухо на Цецоу“ и ужаса и мизерията в които живееха. И по стените да се изпишат имената на над един милион и половина българи, които ти, Буда, Пеевски и бандата ви прокудихте от родината им.
Пожелавам ти дълъг живот в добро здраве, за да излежиш при Бай Ставри остатъка от живота си. В частна килия с личен „масажор“. БОЕЦ ще имаме грижата! И милост и прошка няма да има Tsvetan Tsvetanov

Георги Георгиев – ГД “БОЕЦ“
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки