Пламен Георгиев излъга нагло!

Не му е за първи път, но тази лъжа изречена публично пред медии и журналисти е много важна! Защото е лесно доказуема! Пламен Георгиев заяви, че срещу него няма сигнали в прокуратурата и КПКОНПИ!
ЛЪЖА!


Припомняме, че ВЧЕРА- 01.04.2019г. БОЕЦ внесохме сигнали до прокуратурата и КПКОНПИ касаещи публикуваните от Биволъ документи за имотната проверка на Цветанов, установените несъответствия за над 505 000 лева и манипулирането на данните от КОНПИ, с цел прикриване на Цветанов и прекратяване на проверката. Овен това сигнала се съдържат и данни за имотни, данъчни и финансови измами във връзка с#АпартаменГейт
В същите сигнали  визираме и Пламен Георгиев. Документите бяха получени от БОЕЦ, анализирани и публикувани от Биволъ. В сигнала е посочено:
„относно
съмнения за извършени престъпления – корупция, злоупотреба с власт, незаконно забогатяване, конфликт на интереси, търговия с влияние, укриване на данъци, данъчни и финансови престъпления, фалшифициране и изготвяне на документи с невярно съдържание, престъпления срещу данъчната система, престъпление по служба, измама, неизпълнение на служебните задължения от длъжностни лица довело до щети в особено големи размери за държавата, както и други престъпления по чл. 283 и 304 от НК, както и участие в организирана престъпна група за данъчни и финансови престъпления извършени от Цветан Генчев Цветанов – зам. председател на ПП ГЕРБ, Пламен Георгиев – председател на КПКОНПИ и други неустановени лица.“
Прилагаме и входящите номера на сигналите:
Прокуратура – PRB 2019/01079065 ot 01.04.2019г.
КПКОНПИ – ЦУ 01/С 220 от 01.04.2019г.
Георги Георгиев, председател на БОЕЦ разговаря днес  със секретарката на Пламен Георгиев и Румяна Арнаудова, говорител на Сотир Цацаров. Цитираме думите му:

„Днес разговарях със секретарката на Пламен Георгиев, която потвърди, че сигнала е получен и заведен. Не получих обаче от нея отговор, кога Пламен Георгиев ще се престраши да се срещне с БОЕЦ. Изрично я попитах от какво го е страх и защо се крие. Получих уверение, че имаме отговор за среща. Не знам от какво го е страх, няма да го бием, само ще си приказваме малко и ще го питаме “некои други въпросчета.“

Раговарях и с Арнаудова, говорителката на Сотир Цацров, тя също потвърди, че сигнала е получен и ще ни уведомят за резултата след приключване на проверката. От Цацаров също преди време БОЕЦ получихме официален отказ да се срещне с нас. И него нямаше да го бием, само щяхме да си приказваме, ама явно не ни вярват. Що ли? То и ние не им вярваме. Ще ги намерим, това е сигурно.“

Въпроса е ЗАЩО Пацо Балкона излъга толкова елементарно? ЗАЩОТО ГО Е СТРАХ, ЗАЩОТО Е ПЪТНИК И ЗАЩОТО НЯМА КАКВО ДРУГО ДА КАЖЕ, ОСВЕН ДА ЛЪЖЕ! И този май си мисли, че няма кой да го накаже!

БОЕЦ продължаваме битката с управляващата ни мафия! 

В четвъртък  в 16.00ч. излизаме пред Министерски съвет с едно послание –ИМА КОЙ ДА ВИ НАКАЖЕ! Гражданите срещу мафията, за да си върнем държавата!

https://www.facebook.com/events/467014590502624/

БОЕЦ призоваваме всички будни граждани – чуйте, вижте, осъзнайте случващото се, свържете се с нас и реагирайте! Време е ,ще се става! В следващите дни трябва да се организираме и в четвъртък  да се преборим с наглите и алчните.  Да ги накажем за десетилетия лъжи и грабеж, като им вземем най-ценното – властта.

#ИмаКойДаВиНакаже

#БорисовУбива
#УбийциГейт
#МафиятаУбива
#КорупциятаУбива
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА