Прокуратурата и Гешев оправдаха Цветан Цветанов за #АпартаментГейт (документи)

На 20.03.2019г.  БОЕЦ внесохме Сигнали в КПКОНПИ, ДАНС и ВКП за аферата с покупката на новият апартамент на Цветан Цветанов-  депутат, председател на ПГ на ГЕРБ и зам. председател на ПП ГЕРБ. ЛичнО говорителката на главният прокурор (Сотир Цацаров към онзи момент) Румяна Арнаудова съобщи официално същият ден, че прокуратурата е образувала незабавно проверка по сигнала на БОЕЦ срещу Цветанов. 

Повод за сигнала ни бе публикация на сайта на радио СВОБОДНА ЕВРОПА , експертни коментари и анализи на „Антикорупционен фонд“ както и последващи публикации на сайта Биволъ по същата тема.

https://www.svobodnaevropa.bg/a/29829732.html?fbclid=IwAR2YYUfRklVg4jh_V88vww_jIE0XO98BpoCl3ftiOpQ4xTOXbypMwAd_-Lc

Повече за внесеният сигнал може да прочетет тук:

БОЕЦ сезира КПКОНПИ, ДАНС и Прокуратурата за аферата с апартамента на Цветанов!

Именно тези разкрития и сигнала на БОЕЦ сложиха началото на мегаскандала, станал известен, като  #АпартаментГейт. Успоредно с него се развихри и скандала с къщите за гости на властимащите разкрит от сайта за разследваща журналистика Биволъ – #КъщиЗаТъщиГейт

Замесени бяха редица магистрати, политици и бизнесмени, като премиера Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Красимир Каракачанов (Краси ПетТераси), Пламен Георгиев (Пацо Терасата), Сотир Цацаров, Иван Гешев, Антон Славчев (Тони Балкони), Мустафа Карадайъ, Румен Порожанов и тн. След разкритията на Биволъ, Свободна Европа, Фрогнюз, 19 минути и други медии,  и подадените от БОЕЦ 23 сигнала до прокуратурата, със своите постове се разделиха министрите Цецка Цачева и Румен Порожанов, Пламен Георгиев от КПКОНПИ, Александър Манолев -зам. министър на икономиката, Цветан Цветанов – депутат и зам. председател на ГЕРБ и други.

Срещу БОЕЦ, като вносители на сигналите и срещу Биволъ и Фрогнюз, като медии разкрили далаверите на управляващите бяха образувани проверки и бе предприета цяла организирана офанзива за преследване и репресии!

Борисов и прокуратурата обещаваха „задълбочено и всвеобхватно разследване на всички данни, факти и обстоятелства“ и „всеки да си получи заслуженото“.

Днес с постановление по пр.пр. 2472/2019г. Специализираната прокуратура, на която преди да стане главен прокурор шеф бе Гешев, изцяло и всеобхватно оправда и оневини Цветан Цветнов за аферата с апартаментите и асансьора в хола! 

Публикуваме постановлението на СП:

От буквално половин страничка „изводи“ допълнени със страничка и половина преразказ на думите на Цветанов и без никакви мотиви  прокуратурата го обяви за чист, като сълза на девственица! Както преди това по същият начин изпра и изглади Пеевски, Борисов, Пламен Георгиев и всички останали апртаментаджии, балконаджии, мутри, мафиоти и корумпета! 

Сега Цветанов е готов за учреди и оглави новата си партия, има индулгенция от Гешев и прокуратурата, което означава, че има и разрешението на Пеевски. Какво се случва с Бойко Борисов обаче? Остава му да обещае само верига държавни безплатни  хоремази, всичко друго вече е обещано.  Вожда мига, като Тодор Живков на 10-ти ноември и се раздава в обещания от изгрев до мрак! По квиченето на Нидялко и обръщането на палачинката ще разберем какво се случва. Изведнъж Гешев вече не е Радост и Шериф на народа. Но пък за Цветанов, Гешев се превръща в първи любим теляк. Очертава се нова сюжетна линия със старите к@рви в мрака на свинският бардак.

Разобличаваме за пореден път мутренската същност на прокуратурата. За гражданите всичко това означава само едно – прокуратура няма, правосъдие няма, справедливост няма. Имаме мутренска бригада в лицето на Гешев и подчинените му за изпълнение на мокри поръчки и изпиране на господарите и слугите им. 

Битката продължава! Очаквайте следващите действия и акции на БОЕЦ!

Време е гражданите да повярват в себе си, в собствените си сили!. Да се свивате, да мълчите, да се страхувате и снишавате не е решение. Рано, или късно ще се удавите в блатото на мафията, дебелите ще стигнат до вас. Не се доверявайте на партии, които са част от статуквото и ан компрометирани типове алчни за влат.  Решението е – гражданска революция и изриване на свинете, които превърнаха държавата ни в кочина. Сваляне на правителството на Буда и Пеевски и отстраняване не Гешев. Това е само първата стъпка. БОЕЦ вярваме, че гражданите можем да спечелим тази битка. Не го ли направим, ще продължим да броим самоубитите докато дойде и нашият ред. И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, ОП или което и да е ченгфеджийско образувание е латернатива, те са си едно! Алтернативата ще се роди в битката!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки