Не аз, вие ще плащате за всички извършени престъпления! #БОЕЦ

Дни след акциите на БОЕЦ пред ресторант „Осемте джуджета“ ми предадоха заплаха от Митко „Каратиста“, собственик на охранителната фирма „Делта гард“. Този ресторант, както и имената Каратиста, Петьо Еврото, Борислав Сарафов, Димитър Франтишек, Иван Гешев и Делян Пеевски бяха замесени в престъпна схема за измами, кражби на бизнес и рекет. Директно ми бе предадено съобщението през трети човек: „Кажи на онзи Жоро Боеца, че ще плаща сметка за ресторанта“.


Отговорих, че няма как да ме уплашат и че много сметки имам за плащане, но преди мен мафията на дебелите и наглите ще плаща за всички извършени престъпления.
Успоредно с тази заплаха през последните седмици откакто съм в София заради протестите и акциите на БОЕЦ, МВР по заповед на прокуратурата тормози и преследва жена ми с призовки и репресии.


Знам, че могат да посегнат на семейството ми, или да ми запалят жилището например. Знам, че Буда, Пеевски и Гешев са способни на всичко. Знам, че техните слуги, като Петьо Еврото или Митко Каратиста също са способни на всичко! Така, както и знам, че с мафиотската им власт е свършено! Сега тях ги е страх от нас и ТЕ ще плащат сметките за всички извършени престъпления. Гражданите и бойците излязохме пред „Осемте джуджета“ и мафията се скри и затворихме този властови център и прокурорски бордей. По-силни сме от тях!
Във връзка с тази заплаха днес внесох и сигнал до ВКП, за да покажа отново на обществото и на Гешев, че той е абсолютен позор!
Битката продължава! Всеки ден на площадите и бой до дупка!

31.07.2020г. Георги Георгиев – БОЕЦ

Трети ден гражданите, БОЕЦ, Зелен Младост и групата „Граждански мегдан“  държим блокадата на Орлов мост! Призоваваме всички да ни подкрепят и заедно да изборим тази битка! 

Всеки ден на площадите и бой до дупка за постигане на първата тройна цел – ОСТАВКИТЕ на Борисов, Гешев и Кошлуков. И продължаваме! 

БОЕЦ пред Догансарай, като част от изключитело важната победа на гражданите, които стъпиха на плажа край Росенец вклювайки се в акцията инициирана от Иво Мирчев.

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки