Граждански Ултиматум до Бойко Борисов от Орлов Мост!

Днес, гражданите, протестиращи на Орлов мост  по инициатива на БОЕЦ, заедно с групата „Граждански мегдан“ и сдружение „Зелен Младост“ и с помощта на Пламен Даракчиев  излъчихме след общо съгласие Граждански ултиматум до Бойко Борисов! 

Снимка на Georgi Borisov Georgiev.

Част от групата на БОЕЦ, която заедно с гражданите и нашите приятели от Граждански мегдан и Зелен Младост държим шести ден блокадата на Орлов мост!

Прилагаме текста на документа:

ГРАЖДАНСКИ УЛТИМАТУМ

ДО Г-Н БОЙКО БОРИСОВ
МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Г-Н БОРИСОВ,

Както знаете Орлов мост, един от символите на София вече шести ден е блокиран и е част от протестите в страната. Знаете също така, че настояваме за вашата незабавна оставка, както и за оставките на главния прокурор Иван Гешев,  а така също и за оставките на Кошлуков и Цацаров.
Надяваме се с общи усилия да решим проблема. И този на държавата и в частност на софиянци,  които изпитват затруднения заради вашето упорство и страхове.
Ето защо ние ви предлагаме възможно най-бързо, още днес, да направите своя избор: да подадете оставка или пък да доведете силите на реда, които да отворят отново Орлов мост, като ги оглавите лично.
Причините за Вашата оставка не са една или две, те са хиляди. Не забравяйте и  компрометиращите аудио записи, от които цял свят научи доста неприличния речник на българския премиер. Както и това, че той лично може да се разправи с една българска фирма или пък да повлияе на една друга сделка на пазара. Най-накрая освободете ни от този срам цял свят да коментира пачките евро, кюлчетата злато и пистолета в спалнята на българския премиер.

Оставаме тук, на Орлов мост и чакаме Вашата оставка  г-н Борисов! Или пък Вас самия начело на жандармерията.

ОРЛОВ ГРАД, 3 август 2020 г.                         Гражданите и бойците от Орлов град

С няколко думи , казваме на Буда – Или давай оставката, или ела лично пред нас да ни „изринеш“. Не ни пращй и не се крий зад баби, мутри, или унифомени изпълнители. 

Орлов мост остава блокиран след неуспешни преговори за пускане на ...

Шести ден гражданите, БОЕЦ, Зелен Младост и групата „Граждански мегдан“  държим блокадата на Орлов мост! Призоваваме всички да ни подкрепят и заедно да изборим тази битка! 

Всеки ден на площадите и бой до дупка за постигане на първата вече четворна  цел – ОСТАВКИТЕ на Борисов, Гешев, Кошлуков и Цацаров. И продължаваме! 

БОЕЦ пред Догансарай, като част от изключитело важната победа на гражданите, които стъпиха на плажа край Росенец вклювайки се в акцията инициирана от Иво Мирчев.

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки