СТРАХ тресе кочината! БОЕЦ срещу мафията!

Днес БОЕЦ, заедно с десетки протестиращи  граждани от Орлов мост  и групите ‘Граждански мегдан“, „Зелен Младост“ и „Орлово гнездо“ проведохме първата БЛОКАДА – ИЗНЕНАДА, като окупирахме отвътре Министерството на правосъдието и блокирахме отвън централният вход!

Министър Данаил Кирилов се скри зад взод жандармерия и вътрешните врати на сградата бяха заключени за гражданите! СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА! Всяка власт, която се страхува от гражданите е загубила своята легитимност!

Отидохме, за да кажем на Данаил Кирилов, че няма да позволим на карикатури, като него и слуги на мафията да пишат новата Конституция на България! Че единственото, което искаме от тях са техните оставки. Гражданите и бойците застанахме с лицата и имената си срещу мафията, но наглите се скриха и заключиха. Бяхме подготвили и Оставката на Борисов, която трябваше да връчим на Барни Ръбъл, но и той се оказа също толкова страхлив, както и неговият господар! Борисов от седмици се скрие, като плъх. Не посмя да дойде и на заседанието на Парламанта, като делегитимира тази институция и показа, че държава няма! Борисов, поредната марионетка на Доган, Пеевски и мафията се оказа по страхлив и жалък и от Орешарски.

Видео от първата Блокада-изненада може да видите тук:

https://www.facebook.com/watch/?v=760339198099773

УТРЕ , вторник, от 08.00ч. се събираме отново на Орлов мост за следващата БЛОКАДА – ИЗНЕНАДА! Сега ние ще преследваме и блокираме тях, така както те преследваха нас чрез своите институции-бухалки! Институцията, която ще блокираме утре е една най-важните. Тя крепи престъпната власт на мафията от десетилетия. БОЕЦ призоваваме за подкрепа всички непримирими граждани. Елате утре в 08.00ч. на мост и нека заедно кажем на наглите, че единственото, което искаме от тях са техните оставки! И заедно да се преборим със злото.

Орлов мост остава блокиран след неуспешни преговори за пускане на ...

Пореден ден гражданите, БОЕЦ, Зелен Младост и групите „Граждански мегдан“ и „Орлово гнездо“  държим блокадата на Орлов мост! Призоваваме всички да ни подкрепят и заедно да изборим тази битка! 

Всеки ден на площадите и бой до дупка за постигане на първата вече четворна  цел – ОСТАВКИТЕ на Борисов, Гешев, Кошлуков и Цацаров. И продължаваме! 

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА