Нова година – без Каскет! Оставка, съд и затвор за Гешев!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Тази вечер пред Съдебната палата в София БОЕЦ проведохме своята акция “Нова година – без Каскет!”.

На фона на започналата в МВР по сигнал на БОЕЦ проверка на Иван Гешев за корупция и злоупотреба с власт по #ЖоСиГешевГейт, на парите по Плана за възстановяване и устойчивост, които ни бе заявено от Европейската комисия, че ще дойдат само ако реформираме прокуратурата у нас, БОЕЦ окачихме коледна елха с оставката на Гешев като главен прокурор! Оставихме под елхата и чорапки за Гешев, Борисов, Пеевски и техните другари, които се надяваме, че недалеч от днешния ден ще се настанят за постоянно в Централния софийски затвор.

#ЖоСиГешевГейт и Планът за възстановяване и устойчивост са само последните събития – към тях добавяме и разкритията на БОЕЦ за жената до Гешев Детелина Ханчева, която била адвокат на един от топ инженерите във фирма “Трейс”, докато фирмата била разследвана за катастрофата край Своге, в която загинаха 20 души; добавяме и пачките и кюлчетата; добавяме и “Барселонагейт”; добавяме и още много десетки примери.

БОЕЦ и приятели се събрахме пред Съдебната палата в София, за да кажем, че очакваме оставката на Гешев в най-кратки срокове! А ако хората, които го назначиха – Пеевски, Борисов и Доган, не му позволят да я подаде, очакваме новото парламентарно мнозинство и редовното правителство да заработят спешно и с бързи темпове за отстраняването на Гешев от поста главен прокурор!

За двете години, в които Иван Стоименов Гешев е главен прокурор, той многократно доказа, че е негоден да бъде на този пост! През тези две години гражданите осъзнаха не само негодността му за поста, но и ролята на прокуратурата и главния прокурор във всички корупционни схеми и в превземането на държавата от мафията.

Затова на протестите миналото лято гражданите поставихме една двойна цел – оставка на Борисов и оставка на Гешев! Първата цел вече е постигната – никога повече Борисов и ГЕРБ няма да бъдат в управлението на страната. Пред нас остава да изпълним втората цел – оставката на Гешев! Именно гражданската активност доведе до свалянето на Борисов и до това темата за главния прокурор и оставката на Гешев да бъде обществена тема номер 1! Доведе и до това новото управление да припознава целите на гражданите!

Управляващите ще имат подкрепата на гражданите във всяко усилие за постигането на тази обща цел. Ние обаче ще следим и няма да позволим нито един опит за подмяна и отстъпление, ако има такива. Не можем и да оставим всичко на управляващите – гражданите трябва да сме активни, за да постигнем отстраняването на Гешев като първа стъпка към съдебната реформа!

Благодарим на малцината честни, свободни и смели магистрати в съдебната система, които водят битката отвътре! Отдаваме дължимото и на независимите медии и журналисти, които през годините държаха очите ни отворени за истината и за схемите и престъпленията на мафията!

За Новата 2022-ра година си пожелаваме оставката на Гешев, но не само. Пожелаваме си още съд, затвор, отговорност!

Както Гешев, така и Борисов, така и всеки един трябва да носи отговорност за извършените престъпления. Гражданите няма да приемем нищо, различно от това.

Справедливост без възмездие не може да има! Тези хора трябва да носят отговорност! Измъкване няма да има!

Гешев е позор!

Битката продължава!

Подкрепете ни в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА