БОЕЦ искаме от Асен Василев информация за нашите сигнали и оставката на Спецов!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Днес БОЕЦ отправяме публично искане за среща с министъра на финансите в оставка Асен Василев. Очакваме отговор на въпросите за „БарселонаГейт“, „Лукойл“ и „Турски поток“, както и дата и час среща с Василев, без значение кога ще ходим на предсрочни избори. За мафията няма почивен ден, за нас също. Очакваме и оставката на Румен Спецов като шеф на НАП!

Асен Василев

„Г-н Василев,На 08.02.2022 г. представители на Сдружение БОЕЦ проведохме среща с Вас. Поводът бе поисканата от нас оставка на шефа на НАП – Румен Спецов, заради поредното „изпиране“ на Пеевски. Вие поехте ангажимент, че ще бъдат образувани нови, пълноценни ревизии на Пеевски и това бе цената Спецов да остане на своя пост. Предоставихме и нови данни на BIRD.BG и съвместен сигнал с Биволъ с информация за офшорната империя на Пеевски.На срещата обсъдихме и сигнала на БОЕЦ до НАП, подаден още през май 2021 г. за лицата замесени в „БарселонаГейт“.

БОЕЦ сезира испанската прокуратура за случая с „къщата в Барселона“!

На 23.05.2022 г. БОЕЦ сезирахме НАП, ДАНС и МС за огромни данъчни и финансови престъпни схеми в ЛУКОЙЛ, като в нашия сигнал предоставихме данни и анализ, доказващи щети за държавата в размер на 200 – 250 милиона неплатен данък върху реалната печалба годишно.На 20.04.2022 г. БОЕЦ внесохме заявление за среща с премиера Кирил Петков по тези тези теми и по сигналите на БОЕЦ за ТУРСКИ ПОТОК, Гешев, Цацаров и т.н.През юни БОЕЦ проведохме серия от срещи в НАП, ДАНС и редица министерства под надслов „Да събудим Промяната“, за да получим информация за действията и резултатите на институциите по тези сигнали. Показателна е реакцията на Спецов: „Не ми дръжте сметка“.

БОЕЦ изискахме от Спецов информация какво прави НАП за „Лукойл“, „Къщата в Барселона“ и Пеевски!

Разбрахме, че до момента няма никакви резултати по нито един от тези сигнали, като няма и отговор на заявлението ни за среща с премиера. Прокуратурата вече изпра за пореден път Пеевски, а НАП до момента пее под ваше управление в същия хор.Г-н Василев, Вие поехте личен ангажимент към БОЕЦ по отношение на ревизиите на Пеевски и БарселонаГейт. Имате отговорност и по темата ЛУКОЙЛ.Ще си удържите ли на думата и кога БОЕЦ и гражданите ще получим отговор за резултатите от действията на институциите по тези сигнали? Защото, ако отново Пеевски, Борисов, Гешев, ЛУКОЙЛ и отговорните за грабежа ТУРСКИ ПОТОК останат безнаказани, за каква Промяна говорим? И за какво тогава се борите за властта?Г-н Василев, остават ви още няколко дни на поста. Поне на финала махнете Спецов, като знак за някаква промяна. Иначе ще остане горчивият вкус от големите заявки и подмяната, която остави НАП да пази омертата на мафията по едни от най-важните за гражданите теми и битки. А БОЕЦ никога не се отказваме и винаги си водим битките докрай.Очакваме Вашият отговор и среща с вас, без значение кога ще ходим на предсрочни избори. За мафията няма почивен ден за нас също. Очакваме и оставката на Спецов. Може да е по лесния, а може и по трудния начин“.

Битката продължава!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA