#ГАZдоДупка: БОЕЦ в Министерството на енергетиката!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Z-ЕТВАЙТЕ ги всичките!

БОЕЦ - Z

Днес БОЕЦ и непримиримите граждани влязохме в Министерството на енергетиката, за да изискаме среща със служебния министър на енергетиката Росен Христов по две теми:

Първо, за да получим информация за резултатите от проверката на министерството по сигнала на БОЕЦ за мегаграбежа ТУРСКИ ПОТОК.

Второ, за да връчим на министър Христов граждански ултиматум – да подпише пред нас декларация, че няма да води преговори и няма да подписва договори с ГАЗПРОМ и други руски компании за доставка на газ.

Искаме министърът на енергетиката да подпише кратък документ, който съдържа едно изречение: „В защита на националния интерес на България, няма да подписвам договор за доставка на газ с „Газпром“ или други руски фирми“.

С терористи не се преговаря!

Трябваше да имаме среща с министър Христов по повод съмненията на българските граждани за действията на служебния кабинет – в частно Министерството на енергетиката, за саботиране на интерконектора с Гърция с цел нещата да бъдат доведени дотам, че България да бъде принудена да сключи нов договор с „Газпром“.

Докато и днес имаше среща във връзка с интерконектора с Гърция, докато и днес слушахме за тази тръба, информация за една друга тръба липсва – тази на „Турски поток“, която Борисов построи на Путин, за да заобиколи Украйна, а след това да я нападне. Информация за сигнала ни за „Турски поток“ липсва. Затова искахме да разберем какво развитие има по сигнала от министър Христов.

Документите, с който БОЕЦ разполага, показват ясно – и в момента „Турски поток“ функционира незаконосъобразно. Никой досега не е показал Акт 16 на „Турски поток“.

Сигналът на БОЕЦ за ТУРСКИ ПОТОК до Европейската прокуратура. Борисов трябва да бъде задържан незабавно!

Днес по време на акцията на БОЕЦ пред Министерството на енергетиката белязахме сградата със знака на позора. Знакът на путинската мерзост и кремълската пета колона. Министър Христов – “министър Газпром“ – се скри като плъх от гражданите. Същата страхлива и срамна реакция, както министрите на Борисов при акциите на БОЕЦ през 2020 г. Радев и неговият кабинет вървят по стъпките на Буда. И ще свършат като Буда — презряни от гражданското общество и историята.

БОЕЦ продължаваме с акциите #ГАZдоДупка пред следващите министерства. И май ще се наложи да влизаме вътре. Няма да позволим отново на България да бъде надянат хомота на руската енергийна робия и зависимост!

С призив към свободните граждани — включете се към новата акция на БОЕЦ #ZетоветеНаПутин — поставяйте знака “Z” на всички властови центрове на петата колона: Министерски съвет, президентството, министерства! Със спрейове, с тиксо, с червило, с каквото имате — маркирайте ги всеки ден! Позорът им трябва да бъде онагледѐн!

Благодарим на всички граждани, които се включиха в акцията днес!

Гражданите няма да позволим да бъдем върнати в орбитата на руската енергийна робия! Няма да позволим националните интереси на страната да бъдат застрашени от кремълската пета колона. Енергийната независимост е част от националната сигурност на България!

Битката продължава!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA