БОЕЦ в ДАНС: Радев се среща с „Лукойл“, въпреки че ДАНС го уведомява за данни за заплаха на националната сигурност!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Днес БОЕЦ отидохме в Държавна агенция „Национална сигурност“ (ДАНС) за среща с нейния председател Пламен Тончев. Искахме да получим от ДАНС информация по сигнала на БОЕЦ за „Лукойл“ и сигнала ни за заплаха за националната сигурност и престъпления срещу държавата, извършени от Гълъб Донев , Росен Христов, Димитър Стоянов и Румен Радев.

Радев - Путин

Ето и сигнала, който подадохме към ДАНС вчера:

БОЕЦ сезира ДАНС срещу Гълъб Донев, Росен Христов, Димитър Стоянов и Румен Радев заради преговорите с ГАЗПРОМ

 

Срещата беше заявена още преди седмица. Вчера обаче получихме обаждане от ДАНС, че Тончев няма да се се появи. БОЕЦ потвърдихме, че ще бъдем в ДАНС днес и ще изискваме информация по сигналите ни. Темите, които поставяме, са от изключително обществено значение, а ДАНС дължат информация по тях. ДАНС е на пряко подчинение на президента Румен Радев, а неслучването на срещата показва много за тяхната политика и намерения.

На място БОЕЦ огласихме публично данни за действия на политици и висши държавни служители, представляващи заплаха за националната сигурност. Въпросните действия са в сферата на енергетика и са свързани с „Лукойл“. Връчихме папка с документи и доклади на български и чужди служби с конкретни дати, конкретни действия, конкретни имена.

Чат от тези имена са Делян Пеевски, Бойко Борисов, Илко Желязков, Галя Димитрова, Владислав Горанов и други.

На 13 май т. г. БОЕЦ внесохме официален сигнал относно „Лукойл“ до НАП и ДАНС. Сигнализирахме за финансови престъпления, извършени от ръководството на ЛУКОЙЛ и политически лица. В сигнала се съдържаше информация за връзката на „Лукойл България“ с „Лукойл Руска федерация“, което на фона на войната в Украйна представлява реална заплаха за националната сигурност на България. Показахме как чрез тези схеми се реализира изкуствено висока цена на горивата, което цели и води до протести и дестабилизация на страната от една страна, и до наливане на огромен финансов ресурс в Руската федерация за продължаване на войната. В тези процеси са замесени и политически партии и фигури – Бойко Борисов, Делян Пеевски, Мустафа Карадайъ, Ахмед Доган, ГЕРБ, ДПС, Възраждане и др., които заради своите зависимости са са под контрола на руските служби и правителство и обслужват техните интереси.

БОЕЦ даде ЛУКОЙЛ на ДАНС и НАП! (документи)

ДАНС са извършили проверка по сигнала на БОЕЦ срещу ЛУКОЙЛ. В доклада на ДАНС след проверката по сигнала на БОЕЦ са потвърдени данните ни за извършени данъчни и финансови престъпления и заплаха за националната сигурност от ръководството на ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас. Сигналът е предаден на Върховна касационна прокуратура – тоест на Гешев! За нищо от това обаче няма официално съобщение. 

СЛЕД като ДАНС прави тези констатации и предава сигнала ни на Гешев, Румен Радев се среща по своя собствена покана със същото ръководство на ЛУКОЙЛ и обявява намаление на цените. Радев е извършил престъпление, за което може да бъде инициирана процедура в бъдещият парламент за неговото отстраняване.

Вместо действия в защита на националната сигурност, която е установено, че е застрашена, Радев организира среща с „Лукойл“. Часове преди срещата на Радев и „Лукойл“, „Лукойл“ са на среща с Митрофанова. Извършва ли президентът неправомерни действия и действия, застрашаващи националната сигурност, срещайки се с компания, която е момента е разследвана и за която ДАНС – на пряко подчинение на Радев, е установила притеснителни данни? Използвал ли е Радев доклада на ДАНС по сигнала на БОЕЦ като рекет и натиск върху „Лукойл“, за да намалят цената на горивата? Ще изискваме отговори на тези въпроси!

През май миналата година БОЕЦ серихаме ДАНС и за „Турски поток“. На предходна среща с председателя на ДАНС Тончев той потвърди, че ДАНС е изготвил доклад по темата, в който потвърждават данните за престъпления, корупционни практики и заплаха за националната сигурнист, при изграждането на „Турски поток“. Това стана възможно само след гражданския натиск на БОЕЦ и срещите с ДАНС. Докладът е бил изпратен на тогавашния премиер Стефан Янев, който не е предприел нищо.

ДАНС потвърди данните на БОЕЦ, че Борисов е предал националните ни интереси с „Турски поток“!

Вижте още във видеото:

 

Битката продължава!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA