БОЕЦ в Министерството на отбраната: Памперси за Димитър Стоянов, който няма смелост да се срещне с гражданите, а може само да говори как ще загубим арбитраж с „Газпром“!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Днес БОЕЦ отидохме в Министерството на отбраната, за да търсим среща със служебния министър на отбраната Димитър Стоянов. Както в последните дни се случи първо в ДАНС, след това в „Булгаргаз“, след това в Министерството на енергетиката, въпреки че имахме заявена преди седмица среща, тя не се проведе.

димитър стоянов - министър

Димитър Стоянов е част от хора на националните предатели с внушението, че България ще бъде осъдена от ГАЗПРОМ. Този служебен министър, назначен от резидента Румен Радев, беше негов дългогодишен съветник и главен секретар на Резидентството на Радев. Същият този Димитър Стоянов си позволи да говори как България щяла да загуби арбитражно дело срещу „Газпром“ – още преди делото дори да е започнало, преди да е заведено дори.

Днес същият този човек казал, че не знае защо „се опитват да ги прикачат като руско правителство“. Не виждал причина за това. БОЕЦ ще дадем няколко:

Първо, Стоянов си позволи да говори как България ще загуби арбитражно дело срещу „Газпром“, след като руският монополист спря газа за страната ни и еднолично спря да изпълнява договора си.

Второ, България продължава да не изпраща военна помощ на Украйна.

Трето, беше ни съобщено от служебното правителство, че са направили постъпки към преговори с „Газпром“, а всички знаем какво значи това – и плащане за газ в рубли, което нарушава европейските санкции, и липса на възмущение у тези хора, че плащайки за руски газ, плащаме за смъртта сред цивилни украинци, която Путин и неговите рашисти сеят.

Преди дни БОЕЦ внесохме сигнал в ДАНС с данни за действия, представляващи заплаха за националната сигурност и престъпления срещу държавата, извършени от Гълъб Донев, Росен Христов, Димитър Стоянов и Румен Радев заради преговорите им с ГАЗПРОМ и хаоса в енергетиката.

БОЕЦ сезира ДАНС срещу Гълъб Донев, Росен Христов, Димитър Стоянов и Румен Радев заради преговорите с ГАЗПРОМ

Днес отидохме в Министерството на отбраната, за да търсим Стоянов и отговори на нашите въпроси за „Газпром“, за руското влияние у нас, за отбраната ни, за националната сигурност и нейната защита.

Димитър Стоянов – военният министър и голям миролюбец, в качеството си на съветник на Радев пускаше на страницата си бебенца и дечица във военни съветски униформи и частушки. Нищо не очаквам от него, освен да лази за власт и копейки. От 1944 година досега ВЛАСТТА и ПАРИТЕ им идваха и идват само от Кремъл. Прикриват го зад любов към Русия! А някои от тях не са слушали дори Шостакович, че да знаят нещо за изгубената истинска несталинова и непутинова Русия!

Пред сградата на Министерството на отбраната ни посрещна солидна охрана – дали беше там само заради нас, или не, не можем да кажем. Можем да кажем обаче, че докато траеше блокадата на Министерски съвет в края на август, съвсем спокойно маркирахме министерството със задраскания знак на позора „Z“. Охрана тогава не ни спря.

Блокадата на БОЕЦ и гражданите на Министерски съвет в снимки. Какво се случи в тези три дни?

Въпреки че Димитър Стоянов не се появи, ние оставихме подарък за него. Подарихме му памперси, да си има за следващия път, в който БОЕЦ посетим Министерството на отбраната. Може да си ги получи от приемната на повереното му ведомство.

Хора като Стоянов са смели да обясняват как България щяла да плаща на „Газпром“ милиарди, но не и да се срещне с гражданите и да отговаря на въпросите ни!

Вижте още във видеото:

Битката продължава!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки