ДАНС даде ЛУКОЙЛ на прокуратурата по сигнала на БОЕЦ за данъчни и финансови престъпления! (документи)

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

На 14.09.2022 г. БОЕЦ отидохме в ДНАС за среща с Пламен Тончев – председател на Агенцията.

Повода бе липсата на информация по сигналите на БОЕЦ срещу ЛУКОЙЛ, като междувременно във вторник внесохме нов сигнал в ДАНС за действия, представляващи заплаха за националната сигурност извършени от президента Румен Радев, Димитър Стоянов (министър на отбраната), Росен Христов (министър на енергетиката) и Деница Златева – директор на БУЛГАРГАЗ. БОЕЦ предоставихме данни и информация за техните изказвания, че Русия ще осъди България по арбитражно дело за едностранно спрените от ГАЗПРОМ доставки на газ, както и техните действия в сектор енергетика за умишлено обвързване на страната с ГАЗПРОМ в нарушение на Европейските санкции срещу Москва и умишлен саботаж на диверсификацията на газовите доставки в интерес на Русия.

Радев се среща с ръководството на ЛУКОЙЛ

Пламен Тончев се скри, демонстрирайки слабост, което не го очаквахме и пред сградата на Агенцията съобщихме, че по информация (неофициална) на БОЕЦ, ДАНС са извършили проверка (по наш сигнал от май 2022 г. срещу ЛУКОЙЛ),  която е приключила с доклад, който е предаден на Прокуратурата (ВКП, разбирайте лично на Гешев), което означава, че са потвърдили нашите данни и съмнения за извършени тежки финансови и данъчни престъпления и заплаха за националната сигурност.

Тук може да видите какво се случи пред ДАНС:

БОЕЦ в ДАНС: Радев се среща с „Лукойл“, въпреки че ДАНС го уведомява за данни за заплаха на националната сигурност!

Днес (20.09.2022 г.) ДАНС ни изпрати официално писмо, в което ни благодарят за активната гражданска позиция и предоставената информация и ни уведомяват, че изготвеният по сигнала на БОЕЦ доклад по проверката срещу ЛУКОЙЛ е предаден на прокуратурата. Има само една хипотеза, при която ДАНС сезират прокуратурата – когато са потвърдили данни за извършени престъпления. 

Това е много важно, защото ДАНС са на пряко подчинение на Румен Радев и този доклад му е предоставен и на него. Дни по-късно обаче Радев кани ръководството на ЛУКОЙЛ на среща в президентството и им благодари. За какво, за ограбените и одрани милиарди от гърба на българските граждани? Във всяка нормална държава това би предизвикало огромен скандал. Представете си, че френският президент се срещне по неговата покана с ръководството на руска компания, която е поставена в санкционния списък на Европа и за която френските служби са му докладвали, че има данни за извършени престъпления и заплаха за националната сигурност. Според нас веднага след срещата Макрон би бил отведен от съответните органи в следственият арест за много дълъг престой.

Тук може да се запознаете със сигнала на БОЕЦ срещу ЛУКОЙЛ.

БОЕЦ даде ЛУКОЙЛ на ДАНС и НАП! (документи)

Поставяме и въпроса за недосегаемостта и безконтролността на президента, която е съизмерима с тази на главния прокурор Иван Гешев. Радев, на чието пряко подчинение е ДАНС, трябва да бъде разследван от ДАНС. Така, както всеки сигнал срещу Гешев в прокуратурата трябва да бъде разследван от Гешев, така и всеки сигнал срещу Радев до ДАНС трябва да бъде разследван от Радев. Радев и Гешев се превърнаха в институционални близнаци с еднакви функции, задачи и задкулисни господари. В момента Радев се обедини с ГЕРБ и ДПС под натиска на руската пета колона и заедно обслужват интересите на мафията и Кремъл.

Какво ще направи сега Радев? Какво ще направи премиера Гълъб Донев? Какво ще направи Гешев? Ще се извинят на ЛУКОЙЛ ли, че са били разследвани и разобличени? Или ще ни кажат, че ЛУКОЙЛ ще осъди България на арбитраж? 

Срещата на Румен Радев с ръководството на Лукойл след доклада на ДАНС повдига още редица въпроси:

Редно и законосъобразно ли е българският президент да се среща с ръководството на компания, за която ДАНС са изготвили доклад с данни за данъчни и финансови престъпления в размер, застрашаващ националната сигурност на страната?

Предал ли е Радев информация на ръководството на ЛУКОЙЛ за разследването на българските служби срещу същото това ръководство по сигнала на БОЕЦ?

Разкрил ли е Румен Радев класифицирана информация пред служителите на ЛУКОЙЛ?

Извършил ли Радев престъпление срещу Държавата?

Ще разследва ли ДАНС контактите и срещата на Радев с ръководството на ЛУКОЙЛ?

Ще се самосезира ли прокуратурата за срещата на Радев, или Гешев ще разпъне чадъра си над него, като част от статуквото, на което служи?

БОЕЦ ще ви информираме за действията на ДАНС и прокуратурата по нашите сигнали, но докато Гешев стои на върха на прокуратурата и Радев стои на върха на държавата, нищо добро не очакваме.

Битката продължава!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA