КопринковГейт: Имотът от сделката се намира на метри от луксозния комплекс на Домусчиев, в който живее Владислав Горанов

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

БОЕЦ ви показваме къде се намира имота от КопринковГейт — на метри от луксозния комплекс на Домусчиев, в който живее Владислав Горанов, и на няколкостотин метра от сградата „Диамант“ на АРТЕКС, в която сестрата на Копринков си е закупила апартамент на много изгодна цена.

Това е Кантон №2 — къщичката от 40 кв.м — собственост на частни лица, която е дала основание за продажбата на целия държавен имот за 308 000 лв., при реална цена от над 2 000 000 лв. Как този кантон, собственост на БДЖ — НКЖИ, е станал частна собственост, установяваме в момента.

Дали самият Николай Копринков няма да се окаже един от “много важните хора” и не е решил чрез подставени лица да придобие имот в непосредствена близост до апартамента на сестра си, да се събере семейството, така да се каже? Или една позната строителна фирма ще построи поредната луксозна сграда и един президентски съветник няма да се окаже собственик на апартамент на много изгодна цена? Има ли и други “много важни хора“ и кои са те?

КопринковГейт е олицетворение на новия корупционен модел „ГЕРБ + ДПС + РАДЕВ“. Там накъде в схемата е и общинската администрация на „Изгрев“ с кмет от БСП.

КопринковГейт – грабеж и корупция за милиони. (документи)

Очаквайте следващите документи и разкрития по случая. А ние очакваме МВР и институциите да си свършат работата, и то бързо. Заявихме и среща с министър Демерджиев и ще му връчим лично документите и данните, с които разполагаме.

Битката продължава! Благодарим на всички наши съмишленици и дарители!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA