БОЕЦ за истината и срещу цензурата: ТЕЛУС се скри!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

БОЕЦ влязохме в ТЕЛУС за среща!

Срещата беше отказана и вместо да отговорят открито на въпросите ни, от ТЕЛУС извикаха охрана и ни изгониха, а техните служители се скриха въпреки добронамереното отношение и тон на БОЕЦ!

Без камера служители на ТЕЛУС изразиха пред Георги Георгиев от БОЕЦ въпроси и отношение от рода: „Вас кой ви изпраща, кой ви накара да дойдете…?“. Това, как БОЕЦ сме били платени, или пратени от някого го чуваме от свинските гнусомети и марионетките на Пеевски, Борисов и Гешев от години и не прави чест на ТЕЛУС да повтаря опорките на мафията.

Към БОЕЦ бе отправена от служител на ТЕЛУС и репликата: „Не си търсете нови врагове и не си отваряйте нови фронтове“. Това може да се изтълкува и като заплаха, но ние сме чували стотици заплахи и не се впечатляваме от подобно отношение.

БОЕЦ не търсим врагове, а ИСТИНАТА.

Жалко, че ТЕЛУС реагираха по този недостоен и непрозрачен начин и не отговориха на въпросите ни. БОЕЦ оставихме телефонен номер за контакт и отново изразихме готовност и желание за среща по конкретните ни теми и въпроси!

Отидохме за среща в ТЕЛУС заедно с документи. Искахме да питаме за стотиците случаи с блокиране на профили на членове на БОЕЦ и изтрити материали от страницата ни! Георги Георгиев от БОЕЦ е блокиран 48 пъти, сумарно няколко години е бил в „ареста“ на Фейсбук.

Блокирани сме за материали разкриващи престъпленията на Борисов, Гешев и Пеевски.

Блокирани сме за материали срещу диктаторския режим на Путин.

Блокирани сме за материали в подкрепа на Украйна.

Блокирани сме за разкриването на корупционни схеми на управляващата мафия.

Много пъти без обяснение и възможност за обжалване – „Без съд и присъда“.

Блокирани и цензурирани заради политическите и гражданските ни убеждения, заради дейността на БОЕЦ срещу мафията и корупцията, заради битката ни за свобода и справедливост в нарушение на нашите граждански и конституционни права и правото ни на свобода на словото.

Искахме да питаме за репресиите над Атанас Чобанов от BIRD.BG, Христо Комарнитски, Манол Глишев, Татяна Кристи, Стела Николова, Георги Георгиев от Истината.БГ, Асен от Биволъ, Илиян Василев и много други граждански активисти, общественици и журналисти.

Като официална организация с дейност в обществена полза, БОЕЦ искаме да питаме каква е ролята и отговорността на ТЕЛУС за тези процеси и събития.

Това е тема от изключително обществено значение и интерес и вълнува поне няколко милиона българи.

Искаме да представим конкретни случаи и въпроси и да получим отговори и обяснение от ТЕЛУС. Това наше искане остава и след днешното недопустимо поведение на ТЕЛУС.

Битката продължава, докато не получим истината!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки