Гражданският кандидат на БОЕЦ в листите на ПП-ДБ Андрей Врабчев проведе “Дуел на гражданите срещу чекмеджето”

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Днес в Благоевград между 12:00 и 14:00 часа бе проведен “Дуел на гражданите срещу чекмеджето”. Благоевградчани можаха да проведат словесен дуел с говорещата статуя на Бойко Борисов, който им отговаряше с незабравимите му фрази – „От мен по-голям демократ няма“, „И аз съм прост, и вие сте прости и затова се разбираме“ и т.н.

Врабчев-Дуел срещу чекмеджето

Врабчев-Дуел срещу чекмеджето

Врабчев-Дуел срещу чекмеджето

Събитието бе част от предизборната кампания на коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ и е организирано от автора на говорещата скулптура  – Андрей Врабчев. Врабчев е кандидат за народен представител от гражданска квота на обединението. Кандидатурата му бе издигната от “БОЕЦ” и предложена на ПП-ДБ. За него може да гласувате с номер 12 и преференция 120 в 1 МИР – Благоевград.

Мотото му за изборите е БОЕЦ ЗА ЮГОЗАПАДА.

На събитието присъстваха и други кандидати от листата на ПП-ДБ – Георги Ганев, Андрей Гюров, Владимир Милушев, Методи Байкушев.

Врабчев-Дуел срещу чекмеджето

Врабчев-Дуел срещу чекмеджето

Врабчев-Дуел срещу чекмеджето

Врабчев-Дуел срещу чекмеджето

Врабчев-Дуел срещу чекмеджето

Врабчев-Дуел срещу чекмеджето

Врабчев-Дуел срещу чекмеджето

Андрей Врабчев казва, че е избрал да се кандидатира именно в Югозапада, защото винаги е изпитвал голяма любов към хората от този край и неговата природа. След завършването му на военната академия Г. С. Раковски именно тези чувства насочват интересите му като експерт по международна и национална сигурност и отбрана към този регион и измеренията на геополитическите му проблеми за България на Балканите.

Според него твърде ограниченото отношение към проблемите на страната и разбирането за всичките и региони като едно цяло лишава хората от чувството за обща голяма цел и споделени ценности. Това е причината много хора да не гласуват. „Политиката трябва да даде повод на колебаещите се и негласуващите като покаже, че ИМА КАК“, казва той. Затова следващото събитие ще е среща пресконференция за представянето на идеите му за развитие на региона за привличане на стратегически инвеститори и превръщането му в регионален център от балканско значение . Ще се проведе в РИМ Благоевград от 11 часа на 15.03.2023 г.

Врабчев и кандидатите в другите градове от района ще обиколят региона, като ще бъдат в Сандански в петък, 10 март от 12 ч. пред Културния дом., в събота отново в Благоевград на паметника на Гоце Делчев от 12 ч. Следват и срещи в Петрич, Банско, Разлог и Гоце Делчев.

Врабчев-Дуел срещу чекмеджето

Събитието не се размина без пречки. Общинските власти демонстрираха своето пристрастие към ГЕРБ, като опитаха да съставят констативен протокол на екипа на гражданския кандидат на БОЕЦ Андрей Врабчев, твърдейки че не е представено уведомление за събитието. Уведомлението има, просто е поискано не от кандидат-депутата, а от нашия приятел Атанас Шарков. По същата логика общинските власти биха могли да спрат всеки един гражданин на улицата и да му искат уведомление, което той не е длъжен да носи със себе си, дори и такова уведомление да има, просто да е в моментно притежание на друго лице. В крайна сметка след предоставяне на уведомлението, констативен протокол не беше съставен.

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки