БОЕЦ чакаме съдебното решение срещу Рашидов и Парламента!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

РАШИДОВ, не сме те забравили!

ЧАКАМЕ съдебното решение срещу Рашидов и Парламента!

БОЕЦ - Вежди Рашидов

Днес приключи делото на БОЕЦ срещу Народното събрание за отказа им да ни предоставят заповедта на Рашидов и правното основание за нейното издаване за забрана към Георги Георгиев — председател на БОЕЦ — и други членове на Сдружението, за достъп до сградата на Парламента!

Оказа се, че Рашидов е бил издал “РЕЗОЛЮЦИЯ“, с която е наложил позорната забрана, като се е основал на “правила за вътрешния ред на Парламента“, които обаче не са публични, а са някакъв вътрешно-ведомствен, калташки мутренско-мулташки акт, който също е тайна за гражданите и не е публикуван никъде!

Вярваме, че ще спечелим това дело и ще осъдим Парламента и Рашидов.

БОЕЦ открихме предизборната кампания с акция в централата на ГЕРБ, където връчихме на Тома Биков Изпълнителен лист, по който ни дължи обезщетение за това, че го ОСЪДИХМЕ на втора инстанция за лъжа и клевета! Това показва, че водим битките си докрай. Както осъдихме Биков, така ще осъдим и Рашидов и Парламента за техният позорен акт на гражданите да бъде забранен достъп до законодателния орган. Без съмнение тази забрана пък е, защото БОЕЦ влязохме в Народното събрание и поискахме оставката на Рашидов като негов председател лично от Мултака.

Водим своите битки срещу мафията на всички фронтове! Следете и подкрепете нашите акции и действия!

Подкрепете и нашите граждански кандидати в листите на ПП и ДБ с номер 12 — Андрей Врабчев в 1 МИР Благоевград, Васил Гюров — за 23 МИР София, и Иван Калчев — за 24 и 25 МИР София!

Ако считате, че сме полезни — подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост! В момента БОЕЦ имаме 14 активни дела и работим по редица разследвания, акции и събития, и всяка помощ е ценна! Благодарим на нашите съмишленици и дарители!

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA