Мутрите на ГЕРБ посегнаха на автомобила на бойците

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА!

Мутрите на ГЕРБ посегнаха на автомобила на бойците.

ГЕРБ - сандански- автобомил на боец

May be an image of car and outdoors

No photo description available.

Днес Андрей Врабчев – граждански кандидат за депутат номиниран от БОЕЦ в листата на ПП и ДБ, Атанас Шарков и група бойци и граждани направиха акция в Сандански! Част от кампанията е и статуя-карикатура на Бойко Борисов с чекмедже, която говори с гласa на Борисов и обяснява на гражданите за пачките и кюлчетата. Илюстрация на тъжната реалност и корупционното блато в което ГЕРБ превърнаха държавата ни!

Андрей Врабчев

На снимката: Андрей Врабчев

Атанас Шарков

На снимката: Атанас Шарков

Местните общински власти и служители на МВР скочиха на нашата група с искане карикатурата да бъде премахната. Буквално се разрази словeсна битка в центъра на Сандански, но статуята бе поставена до шатрата на площада и бойците не се поддадоха на провокациите! Стотици граждани се отзоваха на срещата и поговориха с Андрей и другите кандидати от листата на ПП и ДБ.

И докато Андрей, кандидатите и бойците разговаряха с гражданите и отбиваха ударите на общинарите, мутрите на ГЕРБ страхливо и в гръб нападнаха микробуса на бойците и се опитаха за запълнят с пяна ключалките и да залепят вратите. Опитът им се оказа неуспешен, но действията им доказват, че сме на прав път!


„Щом свинете квичат, значи сме на верен път“.

бойко - статуя

Карикатурата-статуя на Борисов (автор е самият Андрей Врабчев) е част от реквизита и рекламните материали на БОЕЦ! Слугите на мафията реагират, като бик на червено на „голата истина“ за управлението на Борисов, а чекмеджето на статуята им избожда очите!

ОЧАКВАЙТЕ статуята и в други градове, като ще допълним композицията с един голям магнит, да се сещат Борисов и котерията му какво ги чака!

Кандидатурата на Андрей Врабчев е издигната от “БОЕЦ” и предложена на ПП-ДБ. За него може да гласувате с номер 12 и преференция 120 в 1 МИР – Благоевград.

Врабчев-Дуел срещу чекмеджето

Хората от екипа на Врабчев и БОЕЦ са подали сигнал в полицията, ще ви информираме за действията на МВР по случая.

Браво, бойци! Битката продължава!

Врабчев и кандидатите в другите градове от района ще обиколят региона, като ще бъдат в събота в Благоевград на паметника на Гоце Делчев от 12 ч. Следват и срещи в Петрич, Банско, Разлог и Гоце Делчев.

Врабчев-Дуел срещу чекмеджето

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки