Заплахи и уволнения в МВР под управлението на Румен Радев! Оставка на Демерджиев!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

„Зам.-министър Емил Ганчев ме заплаши в сградата на министерството. И след това министър Иван Демерджиев ме уволни по време на болничен. Майка съм на две малки деца, едното е с множество мозъчни операции. Единствената ми „вина“ е, че назначението ми в МВР бе по времето на „Всевишния“, както те го наричат!

Получих и други заплахи. Страхувам се за семейството си, за децата си и себе си. Блокираха ми колата, идваха и у дома, месеци наред бях тормозена, мачкана и унижавана от ръководители в МВР с цел сама да напусна, защото те нямат основание да ме махнат и нищо нередно не съм извършила. Гледах си работата като ръководител в МВР старателно и спазвах стриктно разпоредбите, което явно не се харесваше на ръководството.

Едно от децата ми се разболя, самата аз заболях и по време на болничния ме уволниха“.

Тази мерзост се случва сега при управлението на Румен Радев! Румен Радев

Да гледа Иван Демерджиев — неговият подпис стои под заповедта за освобождаване!

След като днес БОЕЦ огласихме тази отвратителна и брутална схема за репресии, натиск, заплахи и уволнение на Анастасия Райкова, вече бивш ръководител в МВР на средно ниво. Уволнена е по време на болничен лично от министър Демерджиев, а вината и е, че е назначена по времето на „Всевишния“, както наричат Бойко Рашков.

След публикуването на днешното видео по инициатива на Георги Георгиев от БОЕЦ бе уговорена среща с министъра и уволнената жена, която преди няколко седмици в същата сграда е била заплашвана и натискана „да се махне“ в кабинета на зам.-министър Катинов от другият заместник – Емил Ганчев.

БОЕЦ и Георгиев поехме ангажимент към Райкова, че ще и окажем съдействие и обществена защита и по нейно настояване той отиде заедно с нея. Нейното условие бе – „Ще се срещна с министъра, но само в твое присъствие, страх ме е да бъда сама с тези хора. Седем месеца молих министър Демерджиев за помощ и закрила, той нито веднъж не отговори и накрая ме уволни докато бях в болничен“.

Думите на Георги Георгиев след срещата:

„Отидохме в 17.30ч. И още не мога да повярвам, че се случи това. Първо Сашо Стоянов – шеф на кабинета на Демерджиев повече от половин час настояваше Райкова да се срещне насаме с Демерджиев, защото той не искал аз да присъствам на срещата. Три пъти влиза при министъра да уговаря, като посредник и се връщаше с думите – „Демержиев не иска Жоро да присъства, ще се срещне с теб насаме“. Обясних му, че аз съм неин обществен защитник и представител и самата тя категорично отказа да влезе без мен, като му каза директно, че я е страх, че вече е била подлагана на репресии, натиск и заплахи в тези кабинети и знае какво може да и се случи. Стоянов дори я попита: „Добре, ако влезе и Жори ти мислиш ли, че ако стане нещо той може да те защити от нас двамата?“.

ДА, САШО, МОГА!

От вас двамата мога, ако посегнете на жената, или отново започнете със заплахите мога да я защитя. Ако извикате охраната и дежурните може и да надвиете, но преди това с вас ще се справя.

С тези условия Демерджиев още веднъж погазваше Конституцията и правата на Анастасия да се яви със свой представител и защитник на срещата с него. Министърът явно много страх бе натрупал от мен заради предателствата си.
Накрая Райкова настоя да отвори врата и да се покаже на Демерджиев, който я бе уволнил по най-мерзки начин, да я види, че е жив човек, да го погледне в очите и отново категорично отказа да се среща и с разговаря с него без мен! И тя влезе стаята на секретарката.

През това време дойде Катинов и потвърди пред мен, че другият заместник министър Емил Ганчев в неговият кабинет е казал на Райкова, че трябва да се махне, и че върху нея е упражнен натиск!

Чух плач от стаята на секретарката и влязох. Заварих покъртителна сцена. Анастасия ревеше със сълзи, а министър Демерджиев и навираше в лицето телефона си и я караше да чете чатовете, които сме водили аз и той в „Сигнал“! Що за човек трябва да си, Иване? Що за изрод? Нищо ли човешко не остана в теб? Ти уволни тази жена незаконно, твоите копои я мачкат половин година, заплашват и унижават! И когато БОЕЦ огласяваме тази мерзост и тя идва при теб със сълзи на очи ти и показваш какво аз съм ти писал и се правиш на жертва!

Писах ти, че си станал слуга на Радев, че свалям доверието си от теб, че си забравил гражданските каузи и битки, а ми се кълнеше до преди няколко месеца, че няма да предадеш БОЕЦ и гражданите!

Когато влязох министър Демерджиев се уплаши отстъпи назад и се скри в кабинета си. Знам защо се страхува така неистово от мен и БОЕЦ, защото ни предаде, защото знае, че сме прави. Анастасия си тръгна за втори път разплакана от сградата на министерството. Признавам, че наложих цялата си воля, за да не вляза със шамари при Демерджиев. По-долна постъпка и по-грозна гледка не съм виждал от години. И по-жалък страхливец също.

Иване, ти се превърна в слуга, Радев те превърна в слуга, в желе без съвест, воля, мнение и морал. Същият си, като Младен Маринов, като Буда, като Гешев, като Радев, като Пеевски. Същият страхливец, марионетка и боклук. По същия начин мачкаш хора и изпълняваш поръчки без да те интересува, че това са живи същества, че това са човешки животи и съдби!

Помня как областният управител на София се заключи в кабинета си от мен и БОЕЦ, помня как областния на Видин се заключи в кенефа, помня как кмета на Кюстендил се скри зад секретарката си, помня как Бойко Борисов бягаше от бойците. Сега видях, че ти си същият.
Скоро няма да си министър, но цял живот ще си останеш предател и страхливец. А все някога ще се срещнеш и с Анастасия и децата и. Какво ще им кажеш? Ще се срещнеш и със собствената си съвест. Какво ще си кажеш?
БОЕЦ ще продължим това разследване до край, като ще потърсим и международна помощ и закрила за Анастасия и жетвите на мафията на Радев и Демерджиев.
Сега искам този пост да бъде споделен от всеки, който се счита за мой приятел, съмишленик и боец. Истината за управлението на Румен Радев трябва да стигне до всеки.
Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки