България за Украйна – импийчмънт за Радев! БОЕЦ и гражданите пред президентството!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Румен Радев погази българската Конституция, като саботира решение на Парламента, обявявайки, че докато служебното правителство, назначено от него, е на власт, България няма да предоставя военна помощ на Украйна!

Импийчмънт Радев

Румен Радев нагло и демонстративно обслужва интересите на Путин и Русия, като изолира България от нейните евроатлантически партньори и ангажименти.

Румен Радев в прегръдка с мафията и руската пета колона целенасочено ни тласка в блатото на кремълските зависимости и хаоса на тежка национална криза.

БОЕЦ и гражданите сме длъжни да реагираме и да дадем отпор на тези опити страната ни да бъде превърната отново в сателит на Москва и троянски кон на Путин в Европа.

Импийчмънт Радев

Затова тази вечер отново изпълнихме пространството пред Президентството и поискахме импийчмънт на Радев! Събрахме и още подписи в подписката на БОЕЦ за импийчмънт на руския поклонник, наречен държавен глава на България. 

Импийчмънт Радев

На площада бяха и гражданските кандидати за народни представители, издигнати от БОЕЦ – Васил Гюров, Иван Калчев-Глиги и Андрей Врабчев.

Гюров е кандидат в листата на ПП-ДБ с номер 12 в 23 МИР – София с преференция 136!

Иван Калчев пък е включен в листата на ПП-ДБ с номер 12 в 24 МИР – София с преференция 126 и в 25 МИР с преференция 127!

Андрей Врабчев е номиниран от нас и група граждански организации, като е включен в листата на ПП-ДБ с номер 12 в 01 МИР – Благоевград с преференция 120!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA