Бойко Рашков пред БОЕЦ за репресиите в МВР

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Вчера БОЕЦ ви разказахме за отвратителна и брутална схема за репресии, натиск, заплахи. Става дума за уволнението на Анастасия Райкова, вече бивш ръководител в МВР на средно ниво, от структурите на министерството по време на управлението на служебното правителство на Румен Радев. Уволнена е по време на болничен лично от министър Демерджиев, а вината и е, че е назначена по времето на „Всевишния“, както наричат Бойко Рашков.

Анастасия Райкова и Бойко Рашков

Анастасия Райкова и Бойко Рашков

След публикуването на информацията, по инициатива на Георги Георгиев от БОЕЦ бе уговорена среща с министър Демерджиев и уволнената жена, която преди няколко седмици в същата сграда е била заплашвана и натискана „да се махне“ в кабинета на зам.-министър Катинов от другият заместник – Емил Ганчев.

Разказахме ви и как протекла срещата – Демерджиев се скри, но преди това не пропусна да набута в лицето на плачещата жена телефон с чатове между него и Георгиев от БОЕЦ. Разказахме ви отвратителната сцена, разиграла се в МВР. Разказахме ви и как Иван Демерджиев се превърна в слуга на Радев. Говореше как подкрепя гражданите, как подкрепя БОЕЦ, а след това стана слуга.

Заплахи и уволнения в МВР под управлението на Румен Радев! Оставка на Демерджиев!

Сега пред БОЕЦ говорят Бойко Рашков и Анастасия Райкова за чистките и репресиите в МВР от последните месеци!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA