ГЕШЕВ иска отново да влезе в правосъдната система!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

ГЕШЕВ иска отново да влезе в правосъдната система!

По информация на БОЕЦ, бившият главен прокурор Иван Гешев е направил постъпки да бъде вписан в Кюстендилската адвокатска колегия! Това е наглост, присъща на Гешев.
БОЕЦ припомняме, че той бе отстранен от поста си от ВСС на основание установени негови действия, с които накърнява престижа на съдебната власт! (на снимката). Припомняме и че БОЕЦ имаме внесени 7 сигнала срещу Иван Гешев в прокуратурата, за извършени тежки престъпления от общ характер, включително и срещу правосъдието. В допълнение припомняме и че сигнали с данни за подобни престъпления БОЕЦ имаме внесени и срещу Цацаров, както и срещу наследника на Гешев — Борислав Сарафов.
Гешев се превърна в символ на зависимата и мафиотизирана прокуратурата, на превзетата съдебна система, на корупционния модел на Пеевски и Борисов, и на липсата на справедливост!
Припомняме, че преди години в адвокатската колегия в Кюстендил се вписа и бившата съдийка Венета Марковска, срещу която имаше дълго разследване за търговия с влияние и напусна съдебната система със скандал.
БОЕЦ отбелязваме, че Гешев НЯМА ПРАВО да се впише като адвокат за поне две години, заради мотивите и основанията, с които бе освободен от ВСС — Чл. 129, ал. 3, т. 5 от КРБ.
Прилагаме текста на Закона:
„Чл. 5, ал. 2, т. 4 от Закона за адвокатурата: Не може да бъде адвокат:
Не може да бъде вписано като адвокат лице, което е освободено от длъжност съдия, прокурор или следовател при условията на чл. 129, ал. 3, т. 5 от Конституцията или е дисциплинарно уволнено от длъжност съдия по вписванията, държавен съдебен изпълнител, юрисконсулт, разследващ полицай с висше юридическо образование и разследващ митнически инспектор, ако не са изтекли две години от датата на освобождаване от длъжност.“
БОЕЦ сме готови за акции и протести пред Кюстендилската адвокатска колегия и Висшия адвокатски съвет, ако си позволят да погазят закона и да извършат този позорен акт, вписвайки Гешев като адвокат!
Гешев има място в съдебните зали само като подсъдим и като свидетел по делата срещу неговите господари и съучастници.

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки