Чета документите по ТУРСКИ ПОТОК и дори на мен ми е трудно да повярвам какво чудовищно национално предателство са извършили Борисов, Радев, Караянчева, Теменужка, Владимир Малинов и Иван Иванов

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Чета документите по ТУРСКИ ПОТОК, с които БОЕЦ разполагаме, и дори на мен ми е трудно да повярвам какво чудовищно национално предателство са извършили Борисов, Радев, Караянчева, Теменужка Петкова, Владимир Малинов и Иван Иванов. От три години БОЕЦ разследваме случая, видял съм много, показали сме много и въпреки това ми е трудно да повярвам докъде са стигнали в своята мерзост.

Част от предателството е и за да платят с нашите пари 800 милиона дълг на Пеевски към Кремъл през ТУРСКИ ПОТОК. Но основната им задача е била да обслужат Путин и неговите цели. Водещата цел е била заобикалянето на Украйна, като част от плана на Путин за нападение и война срещу Украйна. За сметка на националния интерес и сигурност на България, както и за сметка на общоевропейската сигурност.

БОЕЦ ще публикуваме всичко, до последната страница, бележка, протокол, писма, платежни документи, снимки и дневници.

И специално към ДАНС — разбирам защо мълчите и се опитвате да смачкате сигнала на БОЕЦ за ТУРСКИ ПОТОК. От документите е видно и вашето съучастие в това престъпление, заедно с МВР. А както преките отговорни, които цитирах в началото, така и техните съучастници имат своите имена. Тези имена също ще бъдат публикувани.

04.10.2023 г.
Георги Георгиев – БОЕЦ

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки