МВР не изпълнява съдебно разпореждане! Пазят омертата за ТУРСКИ ПОТОК. (документи)

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

МВР не са изпълнили съдебно разпореждане на съдия Биляна Панталеева от Административен съд Видин по жалба подадена от БОЕЦ!

През септември БОЕЦ подадохме сигнали до ДАНС и МВР с данни за руски шпиони – членове на ЧВК „Вагнер“, които са били в страната при строежа на ТУРСКИ ПОТОК! Веднага след това внесохме и заявления по ЗДОИ до двете институции, с които изискахме информация за техните действия по охраната на газопровода, който бе построен и обявен от правителството на Бойко Борисов за обект от национално и стратегическо значение. И МВР и ДАНС отказаха да ни предоставят информация, като обосновано предполагаме, че отказите им са, за да скрият своето бездейстеие, или действия, с които са застрашили националната сигурност на страната. БОЕЦ заведохме дела, като делото срещу ДАНС вече мина първо заседание, а процеса срещу МВР не може да започне защото шиканират делото, като НЕ изпълняват съдебното разпореждане и не предоставиха на съда преписката по делото!

МВР и Калин Стоянов пазят омертата на мафията за ТУРСКИ ПОТОК! Съдия Панталеева е разпоредила 3 дневен срок за предоставяне на материалите по делото и максимален размер глоба, ако и този път не спазят законовият срок! 

След като БОЕЦ внесохме  в МВР сигнала за руски шпионаж с участието на членове на „Вагнер“ при протеста на БОЕЦ пред ЦИК на 28.10.2023г. Георги Георгиев от БОЕЦ бе арестуван и задържан от отряд от специалните полицейски сили към СДВР по заповед на министър Калин Стоянов. Разследване на БОЕЦ установи, че полицай Калин Велински от СПС СДВР, който извърши ареста на Георгиев  е бил съпричастен към ЧВК „Вагнер“. Велински е отправил публични заплахи срещу БОЕЦ и министър Тагарев, за което сезирахме премиера Денков на среща в министерски съвет.

Какво се случи? – БОЕЦ сезираме министър Калин Стоянов за шпионаж на „Вагнер“ и Калин Стоянов изпрати „Вагнер“ да арестува Георги Георгиев от БОЕЦ.

На снимката: Любов към „Вагнер“ демонстират Цветан Велински, командир в СДВР и още един служител на МВР

БОЕЦ пред СДВР! Полицай Цветан Велински е отправил публични заплахи към БОЕЦ и гражданите, които му плащат заплатата!

Вярваме, че ще осъдим и МВР и ДАНС, а за ТУРСКИ ПОТОК Бойко Борисов и останалите негови съучастници ще лежат дълго! 

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки