Гешев направил не партия, а „Граждански блок“. Мафията иска да компрометира и тази територия

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Гешев направил партия, която не била партия, а „Граждански блок“.

Този процес върви от 2019-2020 г. Мафията контролира политическия спектър в цялата палитра с много малки изключения. Контролира институции, власти, религиозните институции, синдикати, медии, профсъюзи; контролира всичко, пак с много малко изключения. Не просто контролира, а омаскарѝ и прогни всичко, и отврати хората от всичко. Остана само гражданският терен и фронт.

Остана БОЕЦ. Оцеляха и още шепа свободни медии и сдружения.

И нацвъкаха като курешки много образувания на гражданския терен. Ще компрометират и тази територия. Като чуят хората за “гражданска организация” — да псуват и повръщат. Да размият разликата между партия и гражданско движение. Всички да са маскари. Нищо да не свети в мрака.

БОЕЦ обаче доказахме за 10 години, че може да има независимо гражданско движение, което да отстоява цели, права, битки и принципи без компромиси. Затова оцеляхме. И затова сме опасни за свинете. Защото не могат да ни пречупят и не могат да ни купят. И за много хора БОЕЦ се превърна в символ на непримиримост и съпротива срещу мафията. В символ за свободна гражданска воля. А символът дава надежда и вяра — това е техният кошмар.

Гешев е част от тумора на мафията, но задачата му след като разяде докрай прокуратурата и съдебната система, сега е да разяжда други тъкани на обществото ни.

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки