Кьовеши само потвърждава това, което БОЕЦ огласяваме и разкриваме от години!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

ЛАУРА КЬОВЕШИ разказва как МВР шиканира разследванията на европрокуратурата.

КОГАТО миналата година БОЕЦ казвахме, показвахме и доказвахме, че МВР саботира разследванията по нашите сигнали за ТУРСКИ ПОТОК, КопринковГейт, ЛУКОЙЛ, ГАЗПРОМ и т.н. — комсомолците на Радев ни обвиняваха, че плюем по Радев.

КОГАТО тази година БОЕЦ казвахме, показвахме и доказавахме, че МВР саботира разследванията по сигналите на БОЕЦ срещу Халил Летифов за купуване на гласове, срещу Бойко Борисов, Пеевски и Гешев за корупция, сигнала ни за тормоз и насилие над Анастасия Райкова — комсомолците на ПП-ДБ ни скачаха, че плюем по сглобката.

Сега Лаура Кьовеши ви го каза същото. И тя ли плюе по Радев и Сглобката? И няма значение как се казва министърът. И министърът на Радев, и министърът на Промяната правят едно и също! Дори министърът на Промяната — Калин Стоянов — изпра министъра на Радев — Иван Демерджиев. Те са си едно. Държавата се управлява от Пеевски, Борисов и Радев — най-верните слуги на Путин в България.

Забележете и как всички днес дружно мълчат и за последните разкрития на БОЕЦ за полицейски служители от СДВР, свързани с “Вагнер”, които са под контрола на руските служби! Лично информирахме и дадохме данните на Денков. И какво мислите, че се случи след това? На трима членове на БОЕЦ бяха връчени призовки от МВР!

Мафията отново владее цялата държава, а „управляващите“ от ПП-ДБ реално не управляват нищо — служат за параван на Наглите.

Никой не попита Кьовеши за последния сигнал на БОЕЦ за Къщата в Барселона на Борисов и разкритията на BIRD.BG и Биволъ, че е закупена с евросредства, източени чрез корупционни схеми под контрола на Бойко Борисов и Валентин Златев!

Кьовеши само потвърждава това, което БОЕЦ огласяваме и разкриваме от години!

СЛЕД предишното посещение на Лаура Кьовеши в Бълария Бойко Борисов беше арестуван по сигнала на БОЕЦ за „Пачките и кюлчетата“. А след това пак по сигнал на БОЕЦ и разследвания на BIRD.BG и Биволъ за ТУРСКИ ПОТОК европейската прокуратура запорира техника за десетки милиони.

Днес Борисов е господар на тези, които го арестуваха, за сигналите на БОЕЦ никой не говори, а за ТУРСКИ ПОТОК и нашите разкрития за руски шпионаж, престъпления срещу държавата и корупция за милиарди всички в управляващата сглобка мълчат като комунисти на разпит!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки