БОЕЦ пред МВР – СТОП на полицейското насилие, ОСТАВКА на Калин Стоянов!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Тази вечер БОЕЦ и гражданите се събрахме пред МВР, за да поискаме незабавна оставка на Калин Стоянов като министър на МВР!

ИМАХТЕ 1001 оправдателни причини да не отидете на гражданския протест на БОЕЦ пред сградата на МВР в София. Но имаше само две по-важни причини да дойдете: ВИЕ и ВАШИТЕ ДЕЦА!

Браво, граждани, браво, бойци — тези, които загърбихте всичко останало и се присъединихте! Не бройте колко хора е имало и колко медии са ни отразили. Имаше и хора, имаше и медии, но не това е най-важното.

Важното е, че ни има! Без нас съпротивата срещу Злото угасва. Има ни.
В тези пет минути видео ще чуете думите, от които е изтъкано българското знаме — това са концѝте в тъканта на гражданското общество. Страдание и жертви, преплетени с воля, смелост и дълг. Свободата не идва даром — за нея трябва да се борим.

СТОП на полицейското насилие, ОСТАВКА на Калин Стоянов!

ПОМНИМ десетките пребити граждани и окървавените софийски улици при протестите срещу избора на Пеевски за шеф на ДАНС през 2013 г.!

Помним десетките пребити граждани и окървавените софийски улици при протестите през 2020 г. срещу режима на Борисов и за оставката на Гешев!

На 16 ноември видяхме отново десетките пребити граждани и окървавените софийски улици и всеки ден излизат нови и нови кадри с брутално полицейско насилие, което очертава една мрачна картина на мракобесие, беззаконие и пълна беззащитност на българските граждани от тези, които трябва да защитават и пазят техния живот, здраве, права и имущество!

Видяхме и кадри на вандализъм, които ние, като Сдружение организирало стотици протести и акции, осъждаме и не приемаме. Но още по-непримирими сме към насилието от страна на служители на МВР! Това насилие се превърна в модел, в норма, едва ли не в нещо нормално — „полицаите имат право да бият, а гражданите нямат права̀“. Виждаме Борисов и Пеевски, които наложиха този модел на полицейско насилие, чрез който те пазеха своята власт, как днес защитават министър Калин Стоянов и полицаите-насилници!

Що за изроди могат да ритат жена в корема и да крещят, че ще я бият и ритат точно в корема, за да няма деца?! Що за изрод трябва да си, за да ги защитаваш?!

БОЕЦ искаме много ясно да заявим, че в системата на МВР има все още много съвестни мъже и жени, които изпълняват своите задължения и служба достойно. Но обратната селекция в тази система през годините на управлението на мафията на ГЕРБ-ДПС-БСП напълни системата с мутри в униформи, с калинки, калини и хора без капацитет, морал и интегритет. И работата на достойните се дави в блатото на мерзостите, вършени от недостойните.

БОЕЦ поискахме оставката на Калин Стоянов още преди 4 месеца и подкрепяме сега искането на премиера Денков за оставката на този министър. Жалко, че ние не бяхме чути през изминалите месеци.

Министър Калин Стоянов трябва да понесе отговорност за полицейското насилие при протеста от миналата седмица пред Националния стадион и да подаде оставка. Демонстрираният от него цинизъм, че докато неговите служители пребиваха българи той е бил на кино и не носи отговорност, само затвърждава нашето убеждение. Не приемаме обяснението му, че е политическо назначение и затова не носи отговорност! Именно затова ние искаме от него да понесе ПОЛИТИЧЕСКА отговорност и да подаде оставка! Само преди дни министър Стоянов наградѝ за „отлична работа“ Антон Златанов — друг антигерой, който през 2020 г. защитаваше и оправдаваше полицейското насилие и бе пряко отговорен за жестокия побой над невинни, мирно протестиращи граждани.

Министър Калин Стоянов прикри и смачка разследването за полицейско насилие вътре в системата на МВР по случая на Анастасия Райкова и сам се изгаври с тази смела жена, като я обвини в наглост, че го била притеснявала, търсейки защита и закрила от полицейския тормоз на висши полицейски служители. Калин Стоянов отказа да приеме сигнала на БОЕЦ за незаконния арест на Георги Георгиев от БОЕЦ, за данните за съпричастност на полицейски служители към терористичната руска военна групировка „Вагнер“. Министър Калин Стоянов отказа да реагира на отправените заплахи към министър Тагарев от страна на полицай Цветан Велински — служител на специалните полицейски сили към СДВР. Същият Велински задържа Председателят на БОЕЦ и му счупи личната карта в ареста. Калин Стоянов вече съобщи, че петима служители на МВР са установени в извършването на полицейско насилие, но не чухме за нито едно уволнение, а това е единствената приемлива мярка, която се налага незабавно! И с право допускаме, че министър Стоянов ще покрие и замете всичко и отново тези престъпления ще останат безнаказани.

Калин Стоянов отказа да приеме и образува реална проверка по сигнала на БОЕЦ за ТУРСКИ ПОТОК и отговорността на Бойко Борисов, данните за руски шпионаж и присъствието на терористи от „Вагнер“ в България. Калин Стоянов отказа да образува реална и ефективна проверка по сигнала на БОЕЦ за купуване на гласове срещу Халил Летифов — зам. председател на ДПС и дясна ръка на Пеевски. И тук ние виждаме и разбираме истината за причините, поради които Борисов и Пеевски защитават Стоянов: той пази тях, а те пазят него.

От горните факти и данни става ясно, че министър Калин Стоянов е рецидивист при прикриването на случаите на полицейско насилие. Гражданите не можем да приемем това! Този тежък порок на системата трябва да бъде отстранен и начинът е само един: смяна на ръководството, начело с министъра, и пълна промяна в модела на управление на системата, промяна в модела за назначаване и кариерно израстване, прекъсване на политическото влияние, на шуробаджанащината и схемаджийството, програми за обучение на състава и тестове за интегритет. Калин Стоянов е неспособен да свърши това — той е политически зависим, без нужните професионални, морални и нравствени качества.

Незабавна ОСТАВКА на министър Калин Стоянов и СТОП на полицейското насилие!

Признаване от професионалното ръководство за наличието на тежък системен проблем с полицейското насилие не само срещу футболните фенове и разработване на политика за реформиране на МВР.

Незабавна ОСТАВКА на преките ръководители на полицейските сили участвали полицейския терор.

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки