Премиерът Денков огласи сигнал на БОЕЦ срещу служители в МВР, съпричастни към “Вагнер”

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Премиерът Николай Денков огласи сигнал на БОЕЦ срещу служители в МВР, които са съпричастни към руската паравоенна терористична групировка “Вагнер”.

Важно е да уточним, че БОЕЦ разполагаме и с конкретна информация: снимки, видеоматериали и др., в които конкретен служител от специалните полицейски сили към СДВР отправя заплахи към министъра на отбраната г-н Тодор Тагарев.

Името на този полицай е Цветан Велински. Същият заявява подкрепата си към “Вагнер” и отправя публични заплахи и към БОЕЦ, както и към българското правителство. Обявява се в подкрепа на Русия във войната срещу Украйна и открито зове за “народен съд” за министър Тагарев, поставяйки свастики като мишени на челото му.

Това е полицаи Цветан Велински – поклонник на Путин и тумор в системата на МВР. Оставка на министъра на МВР и на шефа на СДВР!

Припомняме, че преди два месеца БОЕЦ сезирахме ДАНС и МВР със сигнал, свързан с ТУРСКИ ПОТОК, за руски шпионаж и по-точно за членове на “Вагнер” на територията на България.

Малко по-късно, по време на протеста на БОЕЦ пред ЦИК на 28.10.2023 г., лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев бе арестуван по заповед на министър Калин Стоянов именно от полицай Велински.

❗️БОЕЦ сезирахме МВР срещу “Вагнер” и Калин Стоянов ни изпрати “Вагнер” да арестува председателя на БОЕЦ.

ДАНС и МВР опитват да смачкат сигнала на БОЕЦ за почитателите на „Вагнер“ от СДВР!

Георги Георгиев от БОЕЦ бе арестуван по скалъпени обвинения!

Още едно важно уточнение: по случая с полицай Цветан Велински БОЕЦ внесохме официални сигнали до МВР, ДАНС и прокуратурата, като информирахме лично и министър Стоянов. Повече от две седмици, както ДАНС, така и МВР, не реагираха по никакъв начин, а министър Стоянов покри случая. Нещо повече — представители на БОЕЦ отидохме на място в МВР за предварително заявена среща с ръководството по този казус и да представим документи и доказателства, но ръководството на МВР се скри и отказа среща, а вместо това намясто на трима членове на БОЕЦ бяха връчени призовки, като опит за профилактиране и смачкване. ДАНС също отказаха да реагират по сигнала на БОЕЦ за “Вагнер”.

След получените откази, БОЕЦ предоставихме данните за нашите сигнали на г-н Николай Денков. Премиерът заяви своята воля за борба срещу полицейското насилие и има пълната ни подкрепа за това. И въпреки защитата от страна на Борисов и Пеевски за министър Калин Стоянов – който си е тяхна марионетка, въпреки пасивната позиция на депутатите от ПП-ДБ след първоначалната реакция — г-н Денков трябва да знае, че не е сам в тази битка.

БОЕЦ искаме оставката на Калин Стоянов от 4 месеца, но досега не бяхме чути.

ДНЕС — петък, в 18:30 ч. БОЕЦ и гражданите ще излезем на протест пред сградата на МВР срещу полицейското насилие и за оставката на министър Калин Стоянов. Възможно е да опитат провокации, имаме данни за подготвян контрапротест и призоваваме гражданите за твърди, но мирни действия. Ако се опитат да ни разпръснат — няма да отстъпим, но от наша страна насилие няма да има. Ще огласим случай, в който лично Калин Стоянов е прикрил полицейско насилие и насилниците в МВР. Ще говорят и мъже и жени — жертви на полицейско насилие. И ако не бъдем чути, ще продължим и през следващите дни!

Призоваваме и полицейските служители, които споделят нашата позиция срещу полицейското насилие, да се присъединят към нас.
Полицейското насилие е системен проблем в МВР. Това е модел, който бе наложен по времето на управлението на мафията на Борисов и Пеевски, когато през годините обратната селекция в МВР напълни службите с путинисти, калинки, връзкари и корумпирани протежета. Нужна е дълбока реформа в МВР и службите, а Калин Стоянов, както и Пламен Тончев, доказаха, че нямат нито капацитета, нито моралните, професионални и нравствени качества да направят нужното и трябва да си ходят незабавно!

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки