БОЕЦ и столичният район “Възраждане” представят фотоизложба “Украйна — борба за живот, свобода и демокрация”

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Сдружение “БОЕЦ” и столичният район “Възраждане” представят фотоизложба “Украйна — борба за живот, свобода и демокрация”.

“Искаме да покажем нагледно как изглеждат разрушенията, мъката и тежките картини от бункерите на Украйна, където продължават да загиват невинни деца и възрастни. Искаме да върнем фокуса към тази война” — каза председателят на Гражданско сдружение “БОЕЦ” Георги Георгиев.

“Екипът на СО – район “Възраждане” и аз като районен кмет подкрепяме народа на Украйна – заяви кметът Станислав Илиев. – Предоставяме сградата на районната администрация за фотоизложбата, за да изразим своята солидарност към борбата на украинския народ за свобода и независимост в навечерието на втората годишнина от нападението на Русия над Украйна”.

Изложбата ще бъде достъпна в периода 14 — 16 февруари т. г. в сградата на районната администрация на СО – район “Възраждане“. За първи път изложбата беше представена на 21 ноември 2023 г. в сградата на районната администрация на СО – район “Студентски”. Второто представяне бе на 06 декември 2023 г. в Централен военен клуб – София.

Гражданско сдружение “БОЕЦ” ще информира за следващите местоположения, в които кадрите ще бъдат изложени.

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки