ДАНС потвърди данните на БОЕЦ за извършени престъпления и заплаха за националната сигурност в сигнала ни за ТУРСКИ ПОТОК

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

ДАНС потвърди данните на БОЕЦ за извършени престъпления и заплаха за националната сигурност, съдържащи се в сигнала ни за ТУРСКИ ПОТОК срещу Борисов, Петкова, Радев, Малинов и други длъжностни лица!

Това видео е отпреди точно две години. Днес продължаваме тази битка. Мутрите се завръщат още по-нагли от преди и освен БОЕЦ и гражданите няма кой друг да ги спре. Политиците и партиите все така мълчат и правят планове за общо управление с мафията или се снишават до границата на безопасност.

ТУРСКИ ПОТОК е ахилесовата пета на мафиотско-кремълското статукво и продължаваме с натиска, докато пробием и принудим институциите да се задействат. Знаем, че в момента БОЕЦ сме обявени за врагове от всички „големи“ партии, но това доказва, че сме на прав път и както и досега компромиси няма да правим.

ТУРСКИ ПОТОК е от темите-тестове, както темите за Импийчмънт на Радев, борбата с корупцията и купуването на гласове, които свалят маските.
Разследване, арести, съд и затвор за националните предатели, изградили ТУРСКИ ПОТОК!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки