КАК е кафето, дами и господа „ваши превъзходителства“, не ви ли е срам? Легитимирахте мутрата Борисов, сега легитимирате Пеевски

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

КАК е кафето, дами и господа „ваши превъзходителства“, мазно ли е?

Не ви ли е срам да ерозирате европейските ценности и идеи, като се срещате с Пеевски — олицетворението на корупцията и задкулисието?!

За какво си говорихте? За върховенството на закона ли? За борбата с корупцията ли? За свободата на словото ли? Или как се източват европейски фондове? Или как се купува главен прокурор? Или за санкциите по закона „Магнитски“? Другият път отидете направо в Сараите и там си направете срещата, може и по една мазна баклава да изядете с кафето. А ние ще гризем дървото.

Легитимирахте мутрата Борисов, който открадна милиарди от европейските данъкоплатци, а сега легитимирате и Пеевски — съдружника в кражбите на Борисов. Тези двамата са най-верните слуги на Путин в България!
11 години БОЕЦ се борим срещу злото, превзело страната ни, а Пеевски е символът на това зло. И вие имате безсрамието да седите на една маса със злото?! Това лицемерие убива Европа.

На всички посланици, присъствали на тази позорна и срамна среща, от БОЕЦ ще изпратим по една гражданска Нота и ще поискаме обяснения. Ще изпратим нотата до правителствата им. И ще им изпратим по една покана за среща с БОЕЦ на ТУРСКИ ПОТОК и магистрала „Хемус“. Да им обясним нагледно с кого се срещат. Белгийският посланик ще го поканим лично.

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки